Saturday, January 30, 2016

#225  Pear, Lettuce & Tangerine


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The Pear Week, Recipe 7

The first thing you taste when drinking this juice is the lettuce. Soon after, you taste the pear. The tangerine doesn't seem to be noticeable. It's not the best combination of ingredients, but still a good juice.


Juice #225
January 30, 2016
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 104.37, approximately
Calories per Cup = 52.19, approximately





Pear, Lettuce & Tangerine

Ingredients
• 1 Pear (D'Anjou), washed, peeled, seeds removed, cut into small pieces (4.34 oz) (73.8 Cal)
• 3 leaves of Lettuce (Hearts of Romaine), washed, chopped (1.90 oz) (9.9 Cal)
• 1 Tangerine (Cutie), washed, peeled, separated into segments (1.38 oz) (20.67 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 1 cup of Water

How to Prepare It
Put all the ingredients in the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 1 minute. For a better result, put 1 cube of ice after the pear, 1 after the lettuce and 1 after the tangerine.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: This juice doesn't need to be strained.


Pera, Alface & Bergamota


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Semana da Pera, Receita 7

A primeira coisa que você percebe, ao beber este suco, é o sabor da alface. Em seguida, você percebe o sabor da pera. O sabor da bergamota não é muito notável. A combinação de ingredientes não é uma das melhores, mas, ainda assim, é um bom suco.

Suco No 225
30 de janeiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 104,37 aproximadamente
Calorias por xícara = 52,19 aproximadamente




Pera, Alface & Bergamota

Ingredientes
• 1 Pera (D'Anjou), lavada, descascada, sementes removidas, cortada em pedaços pequenos (123g) (73.8 Cal)
• 3 folhas de Alface Romana, lavadas, picadas (55g) (9,9 Cal)
• 1 Bergamota pequena, lavada, descascada, separada em gomos (39g) (20,67 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata por cerca de 1 minuto. Para um resultado melhor, coloque 1 cubo de gelo após a pera, 1 após a alface e 1 após a bergamota.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.

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