Monday, June 22, 2015

Juice #29 - The Perfect (Tomato, Cucumber, Beets, Carrots, Kale, Micro Greens, Garlic, Green Olives, Marjoran, Olive Oil, Onion, Salt, Vinegar, V8 100% Vegetable Juice) I could drink it all day long! Seriously.



#29   Veggies + V8 Juice


Do yourself a favor: try this juice now! Follow the recipe to the letter (Or more appropriately to the numbers?), because this was the most perfect balance of ingredients I could have ever come up with. This juice was SO delicious, that I drank the whole 28-oz cup and still wanted more! I could definitely drink this all day long. Seriously.


Juice #29
June 22, 2015
This recipe makes 3½ cups (28 fl oz)        
Total Calories = 156, approximately
Calories p/Cup = 44.5, approximately

Veggies + V8 Juice

Ingredients
• 1 large Tomato (6.17 oz) (31.5 Cal) 
• 1 small leaf of Kale (0.21 oz without its spine) (2.45 Cal)
• 0.21 oz of Micro Greens (1 Cal) (found in the grocery store in the same section as the Alfalfa Sprouts)
• 1 small piece of Cucumber (1.9 oz without skin) (7.56 Cal)
• 1 small slice of raw Beets (0.56 oz without skin) (6.96 Cal)
• 2 small Carrots (snack, ready to eat) (0.38 oz) (4.51 Cal) 
• 5 small green Olives, no pits (0.49 oz) (15 Cal)
• 0.18 oz of Sweet Onion (1.6 Cal)
• 0.04 oz Garlic Paste (2.5 Cal)
• ¼ tsp Extra Virgin Olive Oil (10 Cal)
• 1 tbsp Red Wine Vinegar (3 Cal)
• 1 pinch of Salt
• 1 pinch of Marjoran (dried, crushed)
• 1 can of V8 100% Vegetable Juice
• ½ cup shredded Ice (or 2 cubes)*
• ¾ cup of water

How to Prepare It
1. Wash carefully the Kale leaf, cut off and discard its spine, cut the leaf into small pieces and put them inside the cup of a small blender.
2. Add the MicroGreens to the blender.
3. Wash carefully the cucumber, cut of a small piece, remove its skin, cut the cucumber into small pieces and add them to the blender.
4. Cut of a small piece of a beet, remove its skin, cut the beet into small pieces and add them to the blender.
5. Cut 2 small carrots (snack size) into smaller pieces and add them to the blender.
6. Ad the chopped onion to the blender.
7. Add the olives, garlic paste, olive oil, vinegar, salt and Marjoran + 1 cup of V8 juice and the ice to the blender and mix everything very well for at least 30 seconds.
8. Wash carefully the tomato, chop it and add it to the juice inside the blender's cup.
9. Add ¼ cup of water and blend everything again for at least 30 seconds.
10. Strain the content of the blender into a very large container (28 oz) using a small colander. Discard the pulp in the colander before pouring more juice into it.
11. Pour the rest of the V8 juice into the container with the strained juice.
12. Add ½ cup of water to the empty blender's cup, shake it, pour this water into the juice and stir it.
13. For a cooler drink, add some ice cubes to your juice.

*Note: The ice helps to better grind the ingredients.


Vegetais + Suco V8


Faça um favor a você mesmo: experimente este suco agora! Siga a receita ao pé da letra (Ou deveria dizer ao pé dos números?), pois este foi o equilíbrio de ingredientes mais perfeito que eu jamais poderia ter obtido! Este suco é TÃO delicioso, que bebi todo o copo de 800ml e ainda queria mais! Poderia bebê-lo o dia todo. Sério!

Suco No 29
22 de junho de 2015
Esta receita faz 3½ xícaras (828ml)
Calorias totais = 156 aproximadamente
Calorias por xícara = 44,5 aproximadamente

Vegetais + Suco V8

Ingredientes
• 1 Tomate grande (175g) (31,5 Cal) 
• 1 folha pequena de Couve (5g sem o talo) (2,45 Cal)
• 5g de "MicroGreens" (mistura de 3 ou 4 diferente tipos de brotos de vegetais; procure no setor de vegetais do supermercado, junto aos Brotos de Alfafa) (1 Cal)
• 1 pedaço pequeno de Pepino (54g sem a casca) (7,56 Cal)
• 1 fatia pequena de Beterraba crua (16g sem a casca) (6,96 Cal)
• 2 Cenouras pequenas (tamanho aperitivo, prontas para consumo) (11g) (4,51 Cal) 
• 5 Azeitonas verdes, pequenas, sem caroço (13.9g) (15 Cal)
• 5g Cebola (1,6 Cal)
• 1g Pasta de Alho (2,5 Cal)
• ¼ colher de chá de Azeite Virgem de Oliva (10 Cal)
• 1 colher de sopa de Vinagre de Vinho Tinto (3 Cal)
• 1 pitada de Sal
• 1 pitada de Manjerona (seca, esmagada)
• 1 lata de Suco V8 (suco de vegetais, vermelho)
• ½ xícara de Gelo triturado (ou 2 cubos)*
• ¾ xícara de Água

Como preparar
1. Lave a folha de couve cuidadosamente, remova o talo, corte a folha em pedaços pequenos e coloque-os no copo de um liquidificador pequeno.
2. Adicione os "MicroGreens" ao liquidificador.
3. Lave o pepino cuidadosamente, corte um pedaço pequeno, descasque, corte esse pedaço em pedaços menores e adicione-os ao liquidificador.
4. Corte um pedaço pequeno de uma beterraba crua, descasque, corte esse pedaço em pedaços menores e adicione-os ao liquidificador.
5. Corte duas cenouras pequenas (tamanho aperitivo) em pedaços pequenos e adicione-os ao liquidificador.
6. Adicione a cebola picada.
7. Adicione as azeitonas, a pasta de alho, o óleo de oliva, o vinagre, o sal e a manjerona + 1 xícara de suco V8 e o gelo e bata tudo bem por pelo menos 30 segundos.
8. Lave o tomate cuidadosamente, corte-o em pedaços e adicione-os ao suco já batido no liquidificador.
9. Adicione ¼ de xícara de água e bata tudo muito bem, novamente, por pelo menos 30 segundos.
10. Coe o conteúdo do liquidificador num copo extra-grande (800ml) usando um coador pequeno. Remova e descarte a polpa do coador antes de derramar mais suco. 
11. Adicione o resto do suco V8 ao suco já coado.
12. Adicione ½ xícara de água ao copo vazio do liquidificador, sacuda, derrame essa água dentro do copo com o suco e misture bem.
13. Para uma bebida mais refrescante, adicione alguns cubos de gelo.

*Observação: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredients.

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