Wednesday, June 10, 2015

Juice #17 - Sweet Kale (Kale, Pineapple, Pear, Coconut Water) Tastes like fruit, but has kale.



#17   Pineapple, D'Anjou Pear & Kale

with Coconut Water


Excellent for the fruit juice lovers, naturally sweet, but still a Kale juice.



Juice #17
June 10, 2015
This recipe makes 3 cups (24 fl oz)        
Total Calories = 137, approximately
Calories per cup = 45.6, approximately

Pineapple, D'Anjou Pear & Kale
with Coconut Water

Ingredients
• 1 large leaf of Kale (0.85 oz after removing its center)  (11.7 Cal)
• 4.6 oz of Pineapple (in pieces, ready to eat) (64.7 Cal)
• A small piece of D'Anjou Pear with or without skin (2.2 oz) (37.8 Cal)
• ½ cup Coconut Water (22.5 Cal)
• ½ cup crushed Ice (or 2 cubes)*
• 1 cup of water

How to Prepare It
1. Wash the Kale leaf carefully, remove its center part, tear it in small pieces and put them inside the cup of a small blender.
2. Add ¼ of crushed ice (or 1 cube), ½ cup of water and the coconut water to the blender's cup.
3. Blend everything very well, for at least 1 minute.
4. Cut the pieces of pineapple in smaller pieces and add them to the blender's cup.
5. Wash the pear carefully, cut some small pieces (around 2 oz) and add them to the cup.
6. Add ¼ of crushed ice (or 1 cube) and 1/2 cup of water to the blender's cup.
7. Blend everything very well, for at least 1 minute.
8. Cover the lid of the blender’s cup with a thick layer of paper towel, press the paper against the lid and shake the cup vigorously with both hands.
9. Repeat steps 7 and 8 for 2 or 3 times to make sure your juice will be smooth.
10. You may drink the juice as is or strain it (though straining is not actually necessary).

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.


Abacaxi, Pera D'Anjou & Couve

com Água de Coco


Excelente para os amantes de sucos de frutas, naturalmente adocicado, mas ainda um suco de Couve.


Suco No 17
10 de junho de 2015
Esta receita faz 3 xícaras (709 ml)
Calorias totais = 137, aproximadamente
Calorias por xícara = 45,6 aproximadamente

Abacaxi, Pera & Couve
com Água de Coco

Ingredientes
• 1 folha grande de Couve (24g após remover o centro)  (11,7 Cal)
• 130g de Abacaxi (em pedaços, pronto para consumo) (64,7 Cal)
• 1 Pedaço pequeno de Pera D'Anjou com ou sem casca (63g) (37,8 Cal)
• ½ xícara de Água de Coco (22,5 Cal)
• ½ xícara de Gelo triturado (ou 2 cubos)*
• 1 xícara de Água

Como preparar
1. Lave bem a folha da couve, remova a parte central, rasgue-a em pedaços pequenos e coloque-os no copo de um liquidificador pequeno.
2. Coloque ¼ xícara de gelo triturado (ou 1 cubo), ½ xícara de água e a água de coco no copo do liquidificador.
3. Misture tudo muito bem, por pelo menos 1 minuto.
4. Corte os pedaços de abacaxi em pedaços menores e acrescente-os ao conteúdo no liquidificador.
5. Lave a pera cuidadosamente, corte alguns pedaços pequenos (cerca de 63g) e coloque-os junto com o resto dos ingredientes.
6. Adicione ¼ xícara de gelo triturado (ou 1 cubo) e ½ xícara de água ao copo do liquidificador.
7. Misture tudo muito bem, por pelo menos 1 minuto.
8. Cubra a tampa do liquidificador com uma camada grossa de papel toalha, pressione o papel contra a tampa e sacuda o copo vigorosamente, com as duas mãos.
9. Repita os passos 7 e 8 duas ou três vezes.
10. Você pode beber seu suco assim como está, ou pode coá-lo, se quiser (embora realmente não necessite ser coado).
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*Observação: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.

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