Tuesday, January 12, 2016


#207 Mango, Apple & Pineapple



The Mango Week, Recipe 3



Tasty, this juice would nevertheless benefit from the addition of a spoon of honey.





Juice #207
January 12, 2016
This recipe makes 2 cups (18 fl.oz.)
Total Calories = 129.94, approximately
Calories per Cup = 64.97, approximately

Mango, Apple & Pineapple

Ingredients
• ½ Mango, washed, peeled, cut in pieces (3.35 oz) (57 Cal)
• ½ Apple, green, washed, peeled, seeds removed, cut in pieces (2.22 oz) (32.76 Cal)
• ½ cup of Pineapple, ready to eat, cut in small pieces (2.89 oz) (40.18 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 1½ cups of Water

How to Prepare It
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 45 seconds. For a better result, put 1 ice cube after the mango, 1 after the apple and 1 on top of all the ingredients.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: This juice doesn't need to be strained.


Manga, Maçã & Abacaxi


Semana da Manga, Receita 3


Saboroso, este suco, no entanto, poderia ficar ainda melhor com a adição de uma colher de mel.

Suco No 207
12 de janeiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 129,94 aproximadamente
Calorias por xícara = 64,97 aproximadamente

Manga, Maçã & Abacaxi

Ingredientes
• ½ Manga, lavada, descascada, cortada em pedaços (95g) (57 Cal)
• ½ Maçã verde, lavada, descascada, sementes removidas, cortada em pedaços (63g) (32,76 Cal)
• ½ xícara de Abacaxi, pronto para consumo, cortado em pedaços pequenos (82g) (40,18 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1½ xícara de Água

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata tudo por cerca de 45 segundos. Para um melhor resultado, coloque 1 cubo de gelo após a manga, 1 após a maçã e 1 sobre todos os ingredientes.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.


No comments:

Post a Comment

Thank you for taking the time to comment. Please know that any feedback is appreciated.
Obrigada por disporem de tempo para comentar. Suas sugestões são altamente apreciadas.