#218 Orange, Lettuce, Beets & Ginger
The Orange & Lettuce Week, Recipe 7
This juice tastes really good, but I believe it would taste still better if I had used a smaller piece of beet. Beets have a strong flavor, which overpowered the mildness of the lettuce and the orange.
Juice #218
January 23, 2016
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 103.27, approximately
Calories per Cup = 51.63, approximately
Orange, Lettuce, Beets & Ginger
Ingredients
• 1 Orange, washed, peeled, cut in small pieces (5.36 oz) (70.97 Cal)
• 3 leaves of Romaine Lettuce (heart), washed, chopped (1.76 oz) (9 Cal)
• 1 Slice (thick) of Beets, washed, peeled, chopped (1.45 oz) (17.63 Cal)
• 1 slice of Ginger, washed, peeled, chopped (0.25 oz) (5.67 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 3 leaves of Romaine Lettuce (heart), washed, chopped (1.76 oz) (9 Cal)
• 1 Slice (thick) of Beets, washed, peeled, chopped (1.45 oz) (17.63 Cal)
• 1 slice of Ginger, washed, peeled, chopped (0.25 oz) (5.67 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 1 cup of Water
How to Prepare It
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 1 minute. For a better result, put 1 cube of ice after the orange, 1 after the beet and ginger and 1 after the lettuce.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: This juice doesn't need to be strained.
Laranja, Alface, Beterraba & Gengibre
Semana da Laranja + Alface, Receita 7
Este suco é bastante saboroso, mas acredito que ficaria ainda melhor se tivesse usado um pedaço menor de beterraba. A beterraba tem um sabor forte, que obscureceu os sabores suaves da laranja e da alface.
Suco No 218
23 de janeiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 103,27 aproximadamente
Ingredientes
• 1 Laranja, lavada, descascada, cortada em pedaços pequenos (151g) (70,97 Cal)
• 3 folhas de Alface Romana (folhas centrais), lavadas, picadas (50) (9 Cal)
• 1 fatia grossa de Beterraba, lavada, descascada, picada (41g) (17,63 Cal)
• 1 fatia de Gengibre, lavada, descascada, picada (7g) (5,67 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 3 folhas de Alface Romana (folhas centrais), lavadas, picadas (50) (9 Cal)
• 1 fatia grossa de Beterraba, lavada, descascada, picada (41g) (17,63 Cal)
• 1 fatia de Gengibre, lavada, descascada, picada (7g) (5,67 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água
Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata por cerca de 1 minuto. Para um resultado melhor, coloque 1 cubo de gelo após a laranja, 1 após o a beterraba e o gengibre e 1 após a alface.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.
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