#210 Mango, Pineapple & Peach
with Honey
January 15, 2016
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 166.07, approximately
Calories per Cup = 83.03, approximately
Mango, Pineapple & Peach
with Honey
with Honey
Ingredients
• ½ Mango, washed, peeled, cut in small pieces (3.67 oz) (62.4 Cal)
• ½ cup of Pineapple ready to eat, cut in small pieces (3.53 oz) (49 Cal)
• ½ cup of frozen Yellow Peach, cut in small pieces (3.32 oz) (33.34 Cal)
• 1 tsp of Honey (21.33 Cal)
• ½ cup of Pineapple ready to eat, cut in small pieces (3.53 oz) (49 Cal)
• ½ cup of frozen Yellow Peach, cut in small pieces (3.32 oz) (33.34 Cal)
• 1 tsp of Honey (21.33 Cal)
• 2 cubes of Ice*
• 1 cup of Water
How to Prepare It
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 1 minute. For a better result, put 1 cube of ice after the mango and 1 after the pineapple, topping everything with the frozen peach.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: It's not necessary to strain this juice.
Manga, Abacaxi & Pêssego
com Mel
Semana da Manga, Receita 6
15 de janeiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 203,13 aproximadamente
Calorias por xícara = 101,56 aproximadamente
Manga, Abacaxi & Pêssego
com Mel
com Mel
Ingredientes
• ½ Manga, lavada, descascada, cortada em pedaços pequenos (104g) (62,4 Cal)
• ½ xícara de Abacaxi pronto para consumo, cortado em pedaços pequenos (100g) (49 Cal)
• ½ xícara de Pêssego Amarelo congelado, cortado em pedaços pequenos (94g) (33,34 Cal)
• 1 colher de chá de Mel (21,33 Cal)
• 2 cubos de Gelo*
• ½ xícara de Abacaxi pronto para consumo, cortado em pedaços pequenos (100g) (49 Cal)
• ½ xícara de Pêssego Amarelo congelado, cortado em pedaços pequenos (94g) (33,34 Cal)
• 1 colher de chá de Mel (21,33 Cal)
• 2 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água
Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata por cerca de 1 minuto. Para um resultado melhor, coloque 1 cubo de gelo após a manga, 1 após o abacaxi, e o pêssego por cima de tudo.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.
No comments:
Post a Comment
Thank you for taking the time to comment. Please know that any feedback is appreciated.
Obrigada por disporem de tempo para comentar. Suas sugestões são altamente apreciadas.