#209 Mango, Lettuce & Tangerine
January 14, 2016
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 106.44, approximately
Calories per Cup = 53.22, approximately
Mango, Lettuce & Tangerine
Ingredients
• ½ Mango, washed, peeled, cut in small pieces (3.46 oz) (58.8 Cal)
• 3 leaves of Lettuce, washed, cut in small pieces (1.23 oz) (6.3 Cal)
• 2 Clementines, washed, peeled, separated in segments (2.75 oz) (41.34 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 3 leaves of Lettuce, washed, cut in small pieces (1.23 oz) (6.3 Cal)
• 2 Clementines, washed, peeled, separated in segments (2.75 oz) (41.34 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 1 cup of Water
How to Prepare It
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 1 minute. For a better result, put 1 cube of ice after the mango, 1 after the lettuce and 1 on top of everything.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: It's not necessary to strain this juice.
Manga, Alface & Bergamota
Semana da Manga, Receita 5
14 de janeiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 106,44 aproximadamente
Calorias por xícara = 53,22 aproximadamente
Manga, Alface & Bergamota
Ingredientes
• ½ Manga, lavada, descascada, cortada em pedaços pequenos (98g) (58,8 Cal)
• 3 folhas de Alface, lavadas, cortadas em pedaços pequenos (35g) (6,3 Cal)
• 2 Bergamotas bem pequenas, lavadas, descascadas separadas em gomos (78g) (41,34 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 3 folhas de Alface, lavadas, cortadas em pedaços pequenos (35g) (6,3 Cal)
• 2 Bergamotas bem pequenas, lavadas, descascadas separadas em gomos (78g) (41,34 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água
Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata por cerca de 1 minuto. Para um resultado melhor, coloque o gelo após a manga, 1 após a alface e 1 no topo de tudo.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.
No comments:
Post a Comment
Thank you for taking the time to comment. Please know that any feedback is appreciated.
Obrigada por disporem de tempo para comentar. Suas sugestões são altamente apreciadas.