#211 Mango, Orange & Parsley
The Mango Week, Recipe 7
Delicious!
January 16, 2016
This recipe makes 2½ cups (20 fl.oz.)
Total Calories = 172.23, approximately
Calories per Cup = 68.89, approximately
Mango, Orange & Parsley
Ingredients
• 1 Mango, washed, peeled, cut in small pieces (6.28 oz) (106.8 Cal)
• 6 segments of a large Orange (washed, peeled, separated in segments) cut in pieces (4.8 oz) (64.39 Cal)
• 2 tbsp of fresh Parsley, washed, chopped (0.11 oz) (1.04 Cal)
• 2 cubes of Ice*
• 6 segments of a large Orange (washed, peeled, separated in segments) cut in pieces (4.8 oz) (64.39 Cal)
• 2 tbsp of fresh Parsley, washed, chopped (0.11 oz) (1.04 Cal)
• 2 cubes of Ice*
• 1½ cup of Water
How to Prepare It
1. Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 1 minute. For a better result, put 1 cube of ice after the mango and 1 after the orange and parsley.
2. Pour the juice in a large mug, add ½ cup of water and stir.
2. Pour the juice in a large mug, add ½ cup of water and stir.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: This juice has some pulp, but, for me, it was not necessary to strain it.
Manga, Laranja & Salsa
Semana da Manga, Receita 7
Delicioso!
Suco No 211
Esta receita faz 2½ xícaras (591ml)
Calorias totais = 172,23 aproximadamente
Calorias por xícara = 68,89 aproximadamente
Manga, Laranja & Salsa
Ingredientes
• 1 Manga, lavada, descascada, cortada em pedaços pequenos (178g) (106,8 Cal)
• 6 gomos de uma Laranja grande (lavada, descascada, separada em gomos), cortados em pedaços (137g) (64,39 Cal)
• 2 colheres de sopa de Salsa fresca lavada e picada (4g) (1,04 Cal)
• 2 cubos de Gelo*
• 6 gomos de uma Laranja grande (lavada, descascada, separada em gomos), cortados em pedaços (137g) (64,39 Cal)
• 2 colheres de sopa de Salsa fresca lavada e picada (4g) (1,04 Cal)
• 2 cubos de Gelo*
• 1½ xícara de Água
Como preparar
1. Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata por cerca de 1 minuto. Para um resultado melhor, coloque 1 cubo de gelo após a manga e 1 após a laranja e a salsa.
2. Derrame o suco num copo grande (600ml), adicione ½ xícara de água e mexa.
2. Derrame o suco num copo grande (600ml), adicione ½ xícara de água e mexa.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.
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