#203 Apple, Mango & Tangerine
The Apple Week, Recipe 6
This is a thick juice, also, though not as much as yesterday's, and quite flavorful.
January 8, 2016
This recipe makes 2 cups (18 fl.oz.)
Total Calories = 128.48, approximately
Calories per Cup = 64.24, approximately
Apple, Mango & Tangerine
Ingredients
• 1 Apple, red, washed, with skin, seeds removed, cut in small pieces (4.83 oz) (71.24 Cal)
• ¼ Mango, washed, peeled, cut in pieces (1.87 oz) (31.8 Cal)
• 1 Clementine, washed, peeled, separated into segments (1.73 oz) (25.44 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• ¼ Mango, washed, peeled, cut in pieces (1.87 oz) (31.8 Cal)
• 1 Clementine, washed, peeled, separated into segments (1.73 oz) (25.44 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 1¼ cups of Water
How to Prepare It
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 45 seconds. For a better result, put 1 cube of ice after the apple, 1 after the mango and 1 after the clementine.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: This juice has LOTS of pulp. I had to strain it.
Maçã, Manga & Bergamota
Semana da Maçã, Receita 6
8 de janeiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 128.48 aproximadamente
Calorias por xícara = 64.24 aproximadamente
Maçã, Manga & Bergamota
Ingredientes
Ingredientes
• 1 Maçã vermelha, lavada, com casca, sementes removidas, cortada em pedaços pequenos (137g) (71,24 Cal)
• ¼ Manga, lavada, descascada, cortada em pedaços (53g) (31,8 Cal)
• 1 Bergamota bem pequena, lavada, descascada, separada em gomos (48g) (25,44 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• ¼ Manga, lavada, descascada, cortada em pedaços (53g) (31,8 Cal)
• 1 Bergamota bem pequena, lavada, descascada, separada em gomos (48g) (25,44 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1¼ xícara de Água
Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata tudo por cerca de 45 segundos. Para um resultado melhor, coloque 1 cubo de gelo após a maçã, 1 após a manga e 1 após a bergamota.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Este suco ficou com polpa demais. Precisei coá-lo.
No comments:
Post a Comment
Thank you for taking the time to comment. Please know that any feedback is appreciated.
Obrigada por disporem de tempo para comentar. Suas sugestões são altamente apreciadas.