Monday, January 4, 2016

#199  Apple & Orange.


The Apple Week, Recipe 2


Why didn't I do this before? Just so absolutely simple, tasty and healthy!



Juice #199
January 4, 2016
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 157.3, approximately
Calories per Cup = 78.6, approximately

Apple & Orange

Ingredients
• 1 Apple, red (I used Gala), washed, with peel, seeds removed, cut in small pieces (6.5 oz) (96.2 Cal)
• 1 Orange, washed, peeled, cut in pieces (4.5 oz) (61.1 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 1 cup of Water

How to Prepare It 
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 1 minute. For a better result, put 2 ice cubes after the apple and 1 ice cube after the orange.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients. 
Note 2: It's not necessary to strain this juice, but if you want it pulp-free, then you should strain it.



Maçã & Laranja


Semana da Maçã, Receita 2


Por que não fiz antes? Tão absolutamente simples, gostoso e saudável!



Suco No 199 
4 de janeiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 157,3 aproximadamente
Calorias por xícara = 78,6 aproximadamente

Maçã & Laranja

Ingredientes 
• 1 Maçã vermelha, lavada, com casca, sementes removidas, cortada em pedaços pequenos (185g) (96,2 Cal)
• 1 Laranja, lavada, descascada, cortada em pedaços (130g) (61,1 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) bata por cerca de 1 minuto. Para um resultado melhor, coloque 2 cubos de gelo após a maçã e 1 cubo após a laranja.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes. 
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.

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