#199 Apple & Orange.
The Apple Week, Recipe 2
January 4, 2016
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 157.3, approximately
Calories per Cup = 78.6, approximately
Apple & Orange
Ingredients
• 1 Apple, red (I used Gala), washed, with peel, seeds removed, cut in small pieces (6.5 oz) (96.2 Cal)
• 1 Orange, washed, peeled, cut in pieces (4.5 oz) (61.1 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 1 Orange, washed, peeled, cut in pieces (4.5 oz) (61.1 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 1 cup of Water
How to Prepare It
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 1 minute. For a better result, put 2 ice cubes after the apple and 1 ice cube after the orange.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: It's not necessary to strain this juice, but if you want it pulp-free, then you should strain it.
Maçã & Laranja
Semana da Maçã, Receita 2
4 de janeiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 157,3 aproximadamente
Calorias por xícara = 78,6 aproximadamente
Maçã & Laranja
Ingredientes
• 1 Maçã vermelha, lavada, com casca, sementes removidas, cortada em pedaços pequenos (185g) (96,2 Cal)
• 1 Laranja, lavada, descascada, cortada em pedaços (130g) (61,1 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1 Laranja, lavada, descascada, cortada em pedaços (130g) (61,1 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água
Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata por cerca de 1 minuto. Para um resultado melhor, coloque 2 cubos de gelo após a maçã e 1 cubo após a laranja.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.
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