#214 Orange, Lettuce, Apple & Sage
The Orange & Lettuce Week, Recipe 3
A very interesting and exotic combination, with an incense-like flavor. Sage's taste is pungent, and I guess it could be not easily likable by many. I liked it and actually found this juice quite delicious.
Juice #214
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 132.21, approximately
Calories per Cup = 66.10, approximately
Ingredients
• 1 Orange, washed, peeled, cut in small pieces (6.60 oz) (87.89 Cal)
• 2 small leaves of Romaine Lettuce, washed, chopped (0.99 oz) (5.04 Cal)
• ½ Apple, red, washed, peeled, seeds removed, cut in small pieces (2.22 oz) (33.28 Cal)
• 6 leaves of fresh Sage, washed (0.07 oz) (6 Cal)
• 2 cubes of Ice*
• 2 small leaves of Romaine Lettuce, washed, chopped (0.99 oz) (5.04 Cal)
• ½ Apple, red, washed, peeled, seeds removed, cut in small pieces (2.22 oz) (33.28 Cal)
• 6 leaves of fresh Sage, washed (0.07 oz) (6 Cal)
• 2 cubes of Ice*
• 1 cup of Water
How to Prepare It
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 1 minute. For a better result, put 1 cube of ice after the orange and 1 after the rest of the ingredients.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: This juice has some pulp, but, for me, it was not necessary to strain it.
Laranja, Alface, Maçã & Sálvia
Semana da Laranja + Alface, Receita 3
Uma combinação exótica e interessante, com sabor de incenso. O gosto da sálvia é pungente, e acredito que não seja muito fácil de agradar à maioria. Quanto a mim, gostei, e, em verdade, achei este suco bastante delicioso.
Suco No 214
19 de janeiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 132,21 aproximadamente
Calorias por xícara = 66,10 aproximadamente
Ingredientes
• 1 Laranja, lavada, descascada, cortada em pedaços pequenos (187g) (87,89 Cal)
• 2 folhas pequenas de Alface Romana, lavadas, picadas (28g) (5,04 Cal)
• ½ Maçã vermelha, lavada, descascada, sementes removidas, cortada em pedaços pequenos (64g) (33,28 Cal)
• 6 folhas de Sálvia fresca, lavadas (2g) (6 Cal)
• 2 cubos de Gelo*
• 2 folhas pequenas de Alface Romana, lavadas, picadas (28g) (5,04 Cal)
• ½ Maçã vermelha, lavada, descascada, sementes removidas, cortada em pedaços pequenos (64g) (33,28 Cal)
• 6 folhas de Sálvia fresca, lavadas (2g) (6 Cal)
• 2 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água
Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata por cerca de 1 minuto. Para um resultado melhor, coloque 1 cubo de gelo após a laranja e 1 após o restante dos ingredientes.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Este suco possui um pouco de polpa, mas, para meu gosto, não precisa ser coado.
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