Tuesday, January 26, 2016

#221 Pear, Broccoli & Blood Orange


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The Pear Week, Recipe 3

This is a very sweet juice with a dominant flavor of pear. The broccoli (for my surprise) can't be tasted, as well as the orange.



Juice #221
January 26, 2016
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 149.03, approximately
Calories per Cup = 74.51, approximately




Pear, Broccoli & Blood Orange

Ingredients
• 1 Pear (Bosc), washed, peeled, seeds removed, cut into small pieces (5.33 oz) (101.17 Cal)
• 3 small flowers of Broccoli, washed, chopped (1.02 oz) (9.86 Cal)
• 5 segments of Blood Orange, washed, peeled, cut into pieces (2.68 oz) (38 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 1 cup of Water

How to Prepare It
Put all the ingredients in the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 1 minute. For a better result, put 1 cube of ice after the pear, 1 after the broccoli and 1 after the orange.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: This juice doesn't need to be strained.


Pera, Brócolis & Laranja Sanguínea


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Semana da Pera, Receita 3

Este é um suco bem doce, com sabor dominante de pera. O brócolis (para minha surpresa), assim como a laranja, não conseguem ser identificados.

Suco No 221
26 de janeiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 149,03 aproximadamente
Calorias por xícara = 74,51 aproximadamente




Pera, Brócolis & Laranja Sanguínea

Ingredientes
• 1 Pera (Bosc), lavada, descascada, sementes removidas, cortada em pedaços pequenos (151g) (101,17 Cal)
• 3 flores pequenas de Brócoli, lavadas, picadas (29g) (9,86 Cal)
• 5 gomos de Laranja Sanguínea lavada e descascada, cortados em pedaços (76g) (38 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata por cerca de 1 minuto. Para um resultado melhor, coloque 1 cubo de gelo após a pera, 1 após o brócolis e 1 após a laranja.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.


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