#200 Apple, Pineapple & Avocado
with Agave
The Apple Week, Recipe 3
Today we reach two-thirds of the way towards our blog's main goal. This is our 200th recipe, and I am so glad to be celebrating this mark with a golden note. Our recipe today is one of those that carry just the perfect balance of ingredients. Delicious!
January 5, 2016
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 165.83, approximately
Calories per Cup = 82.91, approximately
Apple, Pineapple & Avocado
with Agave
with Agave
Ingredients
• 1 Apple, green (I used Golden Delicious), washed, peeled, seeds removed, cut in small pieces (5 oz) (80.94 Cal)
• 2 cubes of Pineapple (ready to eat) (1.45 oz) (20.09 Cal)
• ¼ Avocado, washed, peeled, cut in pieces (0.98 oz) (44.8 Cal)
• 1 tsp of Agave (20 Cal)
• 2 cubes of Pineapple (ready to eat) (1.45 oz) (20.09 Cal)
• ¼ Avocado, washed, peeled, cut in pieces (0.98 oz) (44.8 Cal)
• 1 tsp of Agave (20 Cal)
• 2 cubes of Ice*
• 1½ cups of Water
How to Prepare It
1. Put the apple, 1 ice cube and ½ cup of water inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 30 seconds.
2. Add the rest of the ingredients to the blended apple and mix everything again for around 30 seconds.
2. Add the rest of the ingredients to the blended apple and mix everything again for around 30 seconds.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: It's not necessary to strain this juice.
Maçã, Abacaxi & Abacate
com Ágave
Semana da Maçã, Receita 3
Hoje alcançamos dois terços do caminho em direção ao objetivo principal deste blog. Esta é nossa receita número 200, e estou feliz em poder celebrar esta marca com chave de ouro. Nossa receita de hoje é uma daquelas que apresenta um equilíbrio perfeito de ingredientes. Deliciosa!
5 de janeiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 165,83 aproximadamente
Calorias por xícara = 82,91 aproximadamente
Maçã, Abacaxi & Abacate
com Ágave
com Ágave
Ingredientes
• 1 Maçã verde, lavada, descascada, sementes removidas, cortada em pedaços pequenos (142g) (80,94 Cal)
• 2 cubos de Abacaxi (pronto para consumo) (41g) (20,09 Cal)
• ¼ Abacate, lavado, descascado, cortado em pedaços (28g) (44,8 Cal)
• 1 colher de chá de Ágave (20 Cal)
• 2 cubos de Gelo*
• 2 cubos de Abacaxi (pronto para consumo) (41g) (20,09 Cal)
• ¼ Abacate, lavado, descascado, cortado em pedaços (28g) (44,8 Cal)
• 1 colher de chá de Ágave (20 Cal)
• 2 cubos de Gelo*
• 1½ xícaras de Água
Como preparar
1. Coloque a maçã, 1 cubo de gelo e ½ xícara de água dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata por cerca de 30 segundos.
2. Adicione o restante dos ingredientes à maçã já liquidificada e bata tudo novamente por cerca de 30 segundos.
2. Adicione o restante dos ingredientes à maçã já liquidificada e bata tudo novamente por cerca de 30 segundos.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.
No comments:
Post a Comment
Thank you for taking the time to comment. Please know that any feedback is appreciated.
Obrigada por disporem de tempo para comentar. Suas sugestões são altamente apreciadas.