#204 Apple, Kale & Ginger
The Apple Week, Recipe 7
Well, well... This is not a very tasty juice. Since apple and kale have already been tested together with success, I can only think that ginger doesn't go well together with those two. Regardless, it's not actually something that you can't drink at all, and it's healthy and low in calories, so it should work well as a detox juice.
Well, well... This is not a very tasty juice. Since apple and kale have already been tested together with success, I can only think that ginger doesn't go well together with those two. Regardless, it's not actually something that you can't drink at all, and it's healthy and low in calories, so it should work well as a detox juice.
January 9, 2016
This recipe makes 2 cups (18 fl.oz.)
Total Calories = 84.24, approximately
Calories per Cup = 42.12, approximately
Apple, Kale & Ginger
Ingredients
• 1 Apple (I used Red Rome), washed, peeled, seeds removed, cut in small pieces (4.58 oz) (70.2 Cal)
• 1 Leaf of Lacinato Kale, washed, spine removed, torn into pieces (0.63 oz) (9.18 Cal)
• 1 slice of Ginger, washed, peeled, chopped (0.21 oz) (4.86 Cal)
• 5 cubes of Ice*
• 1½ cups of Water
How to Prepare It
1. Put the apple, 3 cubes of ice and ½ cup of water inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix it for around 30 seconds.
2. Add the rest of the ingredients to the blended apple and mix everything again for around 30 seconds.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: This juice doesn't need to be strained.
January 9, 2016
This recipe makes 2 cups (18 fl.oz.)
Total Calories = 84.24, approximately
Calories per Cup = 42.12, approximately
Apple, Kale & Ginger
Ingredients
• 1 Apple (I used Red Rome), washed, peeled, seeds removed, cut in small pieces (4.58 oz) (70.2 Cal)
• 1 Leaf of Lacinato Kale, washed, spine removed, torn into pieces (0.63 oz) (9.18 Cal)
• 1 slice of Ginger, washed, peeled, chopped (0.21 oz) (4.86 Cal)
• 5 cubes of Ice*
• 1 Leaf of Lacinato Kale, washed, spine removed, torn into pieces (0.63 oz) (9.18 Cal)
• 1 slice of Ginger, washed, peeled, chopped (0.21 oz) (4.86 Cal)
• 5 cubes of Ice*
• 1½ cups of Water
How to Prepare It
1. Put the apple, 3 cubes of ice and ½ cup of water inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix it for around 30 seconds.
2. Add the rest of the ingredients to the blended apple and mix everything again for around 30 seconds.
2. Add the rest of the ingredients to the blended apple and mix everything again for around 30 seconds.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: This juice doesn't need to be strained.
Maçã, Couve & Gengibre
Semana da Maçã, Receita 7
Okay... Este não é o mais delicioso dos sucos. Uma vez que maçã e couve já foram testadas juntas com sucesso, posso apenas imaginar que o gengibre não combina bem com elas. Apesar disso, o suco é perfeitamente bebível e, sendo saudável e baixo em calorias, deve funcionar bem como suco detox.
9 de janeiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 84,24 aproximadamente
Calorias por xícara = 42,12 aproximadamente
Maçã, Couve e Gengibre
Ingredientes
• 1 Maçã vermelha, lavada, descascada, sementes removidas, cortada em pedaços pequenos (130g) (70,2 Cal)
• 1 folha de Couve Nero di Toscana, lavada, talo removido, rasgada em pedaços (18g) (9,18 Cal)
• 1 fatia de Gengibre, lavado, descascado, picado (6g) (4,86 Cal)
• 5 cubos de Gelo*
• 1½ xícara de Água
Como preparar
1. Coloque a maçã, 3 cubos de gelo e ½ xícara de água dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata tudo por cerca de 30 segundos.
2. Adicione o restante dos ingredientes à maçã liquidificada e bata tudo novamente por mais 30 segundos.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.
Semana da Maçã, Receita 7
Okay... Este não é o mais delicioso dos sucos. Uma vez que maçã e couve já foram testadas juntas com sucesso, posso apenas imaginar que o gengibre não combina bem com elas. Apesar disso, o suco é perfeitamente bebível e, sendo saudável e baixo em calorias, deve funcionar bem como suco detox.
9 de janeiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 84,24 aproximadamente
Calorias por xícara = 42,12 aproximadamente
Maçã, Couve e Gengibre
Ingredientes
Ingredientes
• 1 Maçã vermelha, lavada, descascada, sementes removidas, cortada em pedaços pequenos (130g) (70,2 Cal)
• 1 folha de Couve Nero di Toscana, lavada, talo removido, rasgada em pedaços (18g) (9,18 Cal)
• 1 fatia de Gengibre, lavado, descascado, picado (6g) (4,86 Cal)
• 5 cubos de Gelo*
• 1 folha de Couve Nero di Toscana, lavada, talo removido, rasgada em pedaços (18g) (9,18 Cal)
• 1 fatia de Gengibre, lavado, descascado, picado (6g) (4,86 Cal)
• 5 cubos de Gelo*
• 1½ xícara de Água
Como preparar
1. Coloque a maçã, 3 cubos de gelo e ½ xícara de água dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata tudo por cerca de 30 segundos.
2. Adicione o restante dos ingredientes à maçã liquidificada e bata tudo novamente por mais 30 segundos.
2. Adicione o restante dos ingredientes à maçã liquidificada e bata tudo novamente por mais 30 segundos.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.
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