#219 Pear, Apple & Tangelo
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The Pear Week, Recipe 1
Pear is our choice for the new week that starts today. It's one of the fruits that haven't been used very frequently and has a naturally sweet flavor very suitable for juices and smoothies.
We are also using tangelo for the first time. The tangelo is a hybrid of tangerine and grapefruit (pomelo) that looks like a large tangerine and tastes like it though a little more acid. It works very well to break the sweetness of the pear, which, nevertheless, is still the dominant flavor.
We are also using tangelo for the first time. The tangelo is a hybrid of tangerine and grapefruit (pomelo) that looks like a large tangerine and tastes like it though a little more acid. It works very well to break the sweetness of the pear, which, nevertheless, is still the dominant flavor.
Juice #219
January 24, 2016
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 146.44, approximately
Calories per Cup = 73.22, approximately
Pear, Apple & Tangelo
Ingredients
• 1 Pear (D'Anjou), washed, peeled, seeds removed, cut into small pieces (4.59 oz) (78 Cal)
• ½ Apple (Red), washed, peeled, seeds removed, cut into small pieces (2.08 oz) (30.68 Cal)
• 3 segments of Tangelo, washed, peeled, cut into pieces (2.08 oz) (37.76 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• ½ Apple (Red), washed, peeled, seeds removed, cut into small pieces (2.08 oz) (30.68 Cal)
• 3 segments of Tangelo, washed, peeled, cut into pieces (2.08 oz) (37.76 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 1 cup of Water
How to Prepare It
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 1 minute. For a better result, put 1 cube of ice after the orange, 1 after the apple and 1 after the tangelo.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Pera, Maçã & Tangelo
Eu atribuí 3 estrelas a este suco. Não deixe de atribuir as suas ao final desta postagem!
Semana da Pera, Receita 1
Pera é nossa escolha para esta nova semana. É uma das frutas menos usadas nas receitas anteriores e possui um sabor naturalmente adocicado, muito apropriado para sucos e vitaminas.
Estamos também usando tangelo pela primeira vez. O tangelo é um híbrido de tangerina e toranja. É um tanto parecido com uma bergamota grande, mas com sabor um pouco mais ácido. Funciona muito bem para quebrar a doçura da pera, que, no entanto, ainda é o sabor predominante.
Estamos também usando tangelo pela primeira vez. O tangelo é um híbrido de tangerina e toranja. É um tanto parecido com uma bergamota grande, mas com sabor um pouco mais ácido. Funciona muito bem para quebrar a doçura da pera, que, no entanto, ainda é o sabor predominante.
Suco No 219
24 de janeiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 146,44 aproximadamente
Ingredientes
• 1 Pera (D'Anjou), lavada, descascada, sementes removidas, cortada em pedaços pequenos (130g) (78 Cal)
• ½ Maçã (Vermelha), lavada, descascada, sementes removidas, cortada em pedaços pequenos (59g) (30,68 Cal)
• 3 gomos de Tangelo, lavado, descascado, cortados em pedaços (59g) (37,76 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• ½ Maçã (Vermelha), lavada, descascada, sementes removidas, cortada em pedaços pequenos (59g) (30,68 Cal)
• 3 gomos de Tangelo, lavado, descascado, cortados em pedaços (59g) (37,76 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água
Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata por cerca de 1 minuto. Para um resultado melhor, coloque 1 cubo de gelo após a pera, 1 após o a maçã e 1 após o tangelo.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.
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