Sunday, January 24, 2016

#219  Pear, Apple & Tangelo


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The Pear Week, Recipe 1

Pear is our choice for the new week that starts today. It's one of the fruits that haven't been used very frequently and has a naturally sweet flavor very suitable for juices and smoothies.

We are also using tangelo for the first time. The tangelo is a hybrid of tangerine and grapefruit (pomelo) that looks like a large tangerine and tastes like it though a little more acid. It works very well to break the sweetness of the pear, which, nevertheless, is still the dominant flavor.




Juice #219
January 24, 2016
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 146.44, approximately
Calories per Cup = 73.22, approximately


Pear, Apple & Tangelo

Ingredients
• 1 Pear (D'Anjou), washed, peeled, seeds removed, cut into small pieces (4.59 oz) (78 Cal)
• ½ Apple (Red), washed, peeled, seeds removed, cut into small pieces (2.08 oz) (30.68 Cal)
• 3 segments of Tangelo, washed, peeled, cut into pieces (2.08 oz) (37.76 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 1 cup of Water

How to Prepare It 
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 1 minute. For a better result, put 1 cube of ice after the orange, 1 after the apple and 1 after the tangelo.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients. 
Note 2: This juice doesn't need to be strained.




Tangelo (picture from Google Images)

Pera, Maçã & Tangelo 


Eu atribuí 3 estrelas a este suco.  Não deixe de atribuir as suas ao final desta postagem!

Semana da Pera, Receita 1

Pera é nossa escolha para esta nova semana. É uma das frutas menos usadas nas receitas anteriores e possui um sabor naturalmente adocicado, muito apropriado para sucos e vitaminas.

Estamos também usando tangelo pela primeira vez. O tangelo é um híbrido de tangerina e toranja. É um tanto parecido com uma bergamota grande, mas com sabor um pouco mais ácido. Funciona muito bem para quebrar a doçura da pera, que, no entanto, ainda é o sabor predominante.

Suco No 219
24 de janeiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 146,44 aproximadamente
Calorias por xícara = 73,22 aproximadamente





Pera, Maçã & Tangelo

Ingredientes 
• 1 Pera (D'Anjou), lavada, descascada, sementes removidas, cortada em pedaços pequenos (130g) (78 Cal)
• ½ Maçã (Vermelha), lavada, descascada, sementes removidas, cortada em pedaços pequenos (59g) (30,68 Cal)
• 3 gomos de Tangelo, lavado, descascado, cortados em pedaços (59g) (37,76 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) bata por cerca de 1 minuto. Para um resultado melhor, coloque 1 cubo de gelo após a pera, 1 após o a maçã e 1 após o tangelo.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes. 
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.

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