Sunday, November 8, 2015

#144   Mango & Pineapple


Variations on a Theme, Week 2: Mango & Pineapple


Today we start our second week of "Variations on a Theme". The theme for this week will be Mango & Pineapple, and we'll have a small variation each day, until Saturday. The first recipe, as in the previous week, has only the two main ingredients, which, in this case, combine wonderfully well.




Juice #144
November 8, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 132.9 approximately
Calories per Cup = 66.45, approximately

Mango & Pineapple

Ingredients
• ¼ of a Mango, washed, peeled, cut in small pieces (4.30 oz) (73.2 Cal)
• 1 slice of Pineapple, ready to eat, cut in small pieces (4.30 oz) (59.7 Cal)
• 2 cubes of Ice*
• 1 cup of Water

How to Prepare It 
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and blend everything very well for at least 1 minute. For a better result, put the ice cubes between the mango and the rest of the ingredients.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients. 
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary. 


Manga & Abacaxi


Variações sobre o mesmo tema, Semana 2: Manga & Abacaxi


Hoje começamos a segunda semana de "Variações sobre o Mesmo Tema". O tema para esta semana é Manga & Abacaxi, e experimentaremos pequenas variações a cada dia, até sábado. Esta primeira receita, assim como ocorreu na semana anterior, contém apenas os dois ingredientes básicos, os quais, neste caso, combinam maravilhosamente bem.

Suco No 144 
8 de novembro de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (450ml)
Calorias totais = 132,9 aproximadamente
Calorias por xícara = 66,45 aproximadamente

Manga & Abacaxi

Ingredientes 
• ¼ de Manga, lavada, descascada, cortada em pedaços pequenos (122g) (73,2 Cal)
• 1 fatia de Abacaxi, pronto para consumo, cortado em pedaços pequenos (122g) (59,7 Cal)
• 2 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata tudo por cerca de 1 minuto. Para um melhor resultado, coloque os cubos de gelo entre a maga e o restante dos ingredientes.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes. 
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.


No comments:

Post a Comment

Thank you for taking the time to comment. Please know that any feedback is appreciated.
Obrigada por disporem de tempo para comentar. Suas sugestões são altamente apreciadas.