#144 Mango & Pineapple
Variations on a Theme, Week 2: Mango & Pineapple
Today we start our second week of "Variations on a Theme". The theme for this week will be Mango & Pineapple, and we'll have a small variation each day, until Saturday. The first recipe, as in the previous week, has only the two main ingredients, which, in this case, combine wonderfully well.
Juice #144
November 8, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 132.9 approximately
Calories per Cup = 66.45, approximately
Mango & Pineapple
Ingredients
• ¼ of a Mango, washed, peeled, cut in small pieces (4.30 oz) (73.2 Cal)
• 1 slice of Pineapple, ready to eat, cut in small pieces (4.30 oz) (59.7 Cal)
• 2 cubes of Ice*
• 2 cubes of Ice*
• 1 cup of Water
How to Prepare It
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and blend everything very well for at least 1 minute. For a better result, put the ice cubes between the mango and the rest of the ingredients.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.
Manga & Abacaxi
Variações sobre o mesmo tema, Semana 2: Manga & Abacaxi
Hoje começamos a segunda semana de "Variações sobre o Mesmo Tema". O tema para esta semana é Manga & Abacaxi, e experimentaremos pequenas variações a cada dia, até sábado. Esta primeira receita, assim como ocorreu na semana anterior, contém apenas os dois ingredientes básicos, os quais, neste caso, combinam maravilhosamente bem.
Suco No 144
Suco No 144
8 de novembro de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (450ml)
Calorias totais = 132,9 aproximadamente
Calorias por xícara = 66,45 aproximadamente
Manga & Abacaxi
Ingredientes
• ¼ de Manga, lavada, descascada, cortada em pedaços pequenos (122g) (73,2 Cal)
• 1 fatia de Abacaxi, pronto para consumo, cortado em pedaços pequenos (122g) (59,7 Cal)
• 2 cubos de Gelo*
• 2 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água
Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata tudo por cerca de 1 minuto. Para um melhor resultado, coloque os cubos de gelo entre a maga e o restante dos ingredientes.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.
No comments:
Post a Comment
Thank you for taking the time to comment. Please know that any feedback is appreciated.
Obrigada por disporem de tempo para comentar. Suas sugestões são altamente apreciadas.