#146 Mango & Pineapple
with Kale
Variations on a Theme, Week 2: Mango & Pineapple
As a second variation for our Mango & Pineapple series, we have the traditional kale. As it happened when I used frozen kale a few days ago, its flavor resulted very dominant in this juice, also. I am starting to really believe that frozen kale has a much more dominant flavor than the fresh one. For those who enjoy it, this is not a problem at all, of course.
Juice #146
November 10, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 113.52 approximately
Calories per Cup = 56.76, approximately
Mango & Pineapple
with Kale
with Kale
Ingredients
• 1/3 of a Mango, washed, peeled, cut in small pieces (3.60 oz) (60.6 Cal)
• 1 slice of Pineapple, ready to eat, cut in small pieces (3.07 oz) (42.63 Cal)
• 1 large leaf of Kale, washed, spine removed, torn into small pieces (0.74 oz) (10.29 Cal)
• 1 cube of Ice*
• 1 large leaf of Kale, washed, spine removed, torn into small pieces (0.74 oz) (10.29 Cal)
• 1 cube of Ice*
• ½ cup of Water
How to Prepare It
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and blend everything very well for at least 1 minute. For a better result, put the ice cube between the mango and the rest of the ingredients.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.
Manga & Abacaxi
com Couve
Variações sobre o mesmo tema, Semana 2: Manga & Abacaxi
Como segunda variação da série Manga & Abacaxi, temos a tradicional couve. Assim como aconteceu há poucos dias, quando usei couve congelada numa receita, o sabor da couve resultou absolutamente dominante na receita de hoje. Estou começando a acreditar que a couve congelada possui um sabor muito mais dominante do que a fresca. Para aqueles que a apreciam, isso não representa problema algum, naturalmente.
Suco No 146
10 de novembro de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (450ml)
Calorias totais = 113,52 aproximadamente
Calorias por xícara = 56,76 aproximadamente
Manga & Abacaxi
com Couve
com Couve
Ingredientes
• 1/3 de Manga, lavada, descascada, cortada em pedaços pequenos (101g) (60,6 Cal)
• 1 fatia de Abacaxi, pronto para consumo, cortado em pedaços pequenos (87g) (42,63 Cal)
• 1 folha grande de Couve, lavada, talo removido, rasgada em pedaços pequenos (21g) (10,29 Cal)
• 1 cubo de Gelo*
• 1 folha grande de Couve, lavada, talo removido, rasgada em pedaços pequenos (21g) (10,29 Cal)
• 1 cubo de Gelo*
• ½ xícara de Água
Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata tudo por cerca de 1 minuto. Para um melhor resultado, coloque o cubo de gelo entre a maga e o restante dos ingredientes.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.
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