Wednesday, November 11, 2015

#147  Mango & Pineapple

with Raspberries




Variations on a Theme, Week 2: Mango & Pineapple


Our third variation for the Mango & Pineapple series turned out really good. I don't know if this makes any sense, but this juice had a bit of a wild flavor (like if you had picked some kind of wild berries to prepare it). This one is a must!




Juice #147
November 11, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 121.65 approximately
Calories per Cup = 60.82, approximately

Mango & Pineapple
with Raspberries

Ingredients
• 1/3 of a Mango, washed, peeled, cut in small pieces (3.46 oz) (58.8 Cal)
• 1 slice of Pineapple, ready to eat, cut in small pieces (3 oz) (41.65 Cal)
• 1/3 cup of Raspberries, washed (1.41 oz) (21.2 Cal)
• 2 cubes of Ice*
• 1 cup of Water

How to Prepare It 
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and blend everything very well for at least 1 minute. For a better result, put the ice cube between the mango and the rest of the ingredients.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients. 
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary. 


Manga & Abacaxi

com Framboesas

Variações sobre o mesmo tema, Semana 2: Manga & Abacaxi


Nossa terceira variação na série Manga e Abacaxi ficou muito boa! Não se isso irá fazer sentido, mas este suco ficou com um sabor meio silvestre (como se tivéssemos colhido frutas silvestres para prepará-lo). Este é um must!

Suco No 147 
11 de novembro de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (450ml)
Calorias totais = 121,65 aproximadamente
Calorias por xícara = 60,82 aproximadamente

Manga & Abacaxi
com Framboesas

Ingredientes 
• 1/3 de Manga, lavada, descascada, cortada em pedaços pequenos (98g) (58,8 Cal)
• 1 fatia de Abacaxi, pronto para consumo, cortado em pedaços pequenos (85g) (41,65 Cal)
• 1/3 xícara de Framboesas, lavadas (40g) (21,2 Cal)
• 2 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata tudo por cerca de 1 minuto. Para um melhor resultado, coloque o cubo de gelo entre a maga e o restante dos ingredientes.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes. 
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.

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