#168 Tangerine, Apple & Butternut Squash
with Cinnamon
The Tangerine Week, Recipe 4
If this tastes good to me (I'm not crazy about cinnamon), I image it must taste deliciously good for those who enjoy the flavor of cinnamon. Maybe you could try it and let me know what do you think?
Juice #168
December 2, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 100.46 approximately
Calories per Cup = 50.23, approximately
Tangerine, Apple & Butternut Squash
with Cinnamon
Ingredients
• 2 Tangerines, washed, peeled, separated in segments (4.51 oz) (67.84 Cal)
• ¼ Apple, red, washed, peeled, seeds removed, cut in small pieces (1.31 oz) (19.24 Cal)
• 1 small square of Butternut Squash, ready to eat, chopped (1.02 oz) (12.6 Cal)
• 2 pinches of Cinnamon, powder (0.78 Cal)
• 4 cubes of Ice*
• 1½ cups of Water
• ¼ Apple, red, washed, peeled, seeds removed, cut in small pieces (1.31 oz) (19.24 Cal)
• 1 small square of Butternut Squash, ready to eat, chopped (1.02 oz) (12.6 Cal)
• 2 pinches of Cinnamon, powder (0.78 Cal)
• 4 cubes of Ice*
• 1½ cups of Water
How to Prepare It
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and blend everything for at least 1 minute. For a best result, put 2 cubes of ice on the bottom of the blender's cup and the other 2 between the tangerine and the rest of the ingredients.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: It's not necessary to strain this juice.
Bergamota, Maçã & Abóbora de Pescoço
com Canela
Semana da Bergamota, Receita 4
Se eu gostei deste suco, mesmo sem ser muito fã de canela, imagino que deva ser delicioso para aqueles que a apreciam. Que tal experimentar e me dizer o que você acha?
Suco No 168
2 de dezembro de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (450ml)
Calorias totais = 100,46 aproximadamente
Calorias por xícara = 50,23 aproximadamente
Bergamota, Maçã & Abóbora de Pescoço
com Canela
Ingredientes
• 2 Bergamotas, lavadas, descascadas, separadas em gomos (128g) (67,84 Cal)
• ¼ Maçã vermelha, lavada, descascada, sementes removidas, cortada em pedaços pequenos (37g) (19,24 Cal)
• 1 quadrado pequeno de Abóbora de Pescoço, pronta para consumo, picada (28g oz) (12,6 Cal)
• 2 pitadas de Canela em pó (0,78 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1½ xícaras de Água
• ¼ Maçã vermelha, lavada, descascada, sementes removidas, cortada em pedaços pequenos (37g) (19,24 Cal)
• 1 quadrado pequeno de Abóbora de Pescoço, pronta para consumo, picada (28g oz) (12,6 Cal)
• 2 pitadas de Canela em pó (0,78 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1½ xícaras de Água
Como preparar
Coloque todos os ingredients dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata tudo por cerca de 1 minuto. Para um resultado melhor, coloque 2 cubos de gelo no fundo do copo do liquidificador e os outro 2 entre a bergamota e o restante dos ingredientes.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.
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