#167 Tangerine & Strawberry
with Cream of Coconut
The Tangerine Week, Recipe 3
You don't need to give up some of your favorite fruit when its season comes to an end. Look at your grocery freezer aisles and you'll find all kinds of frozen fruit. They are freshly frozen, tasty, and you can have a varied stock of them without fearing that they will go bad.
For our recipe, today, I used frozen strawberries together with two tangerines and some cream of coconut. The result was simply delicious!
Juice #167
December 1st, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 164.51 approximately
Calories per Cup = 82.25, approximately
Tangerine & Strawberry
with Cream of Coconut
Ingredients
• 2 Tangerines, washed, peeled, separated in segments (4.23 oz) (64.13 Cal)
• ¾ cup of frozen Strawberries (50 Cal)
• 1 tbsp of Cream of Coconut (50.38 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 1½ cups of Water
• ¾ cup of frozen Strawberries (50 Cal)
• 1 tbsp of Cream of Coconut (50.38 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 1½ cups of Water
How to Prepare It
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and blend everything for at least 1 minute. For a best result, put the ice on the bottom of the blender's cup.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: It's not necessary to strain this juice.
Bergamota & Morango
com Creme de Coco
Semana da Bergamota, Receita 3
Você não precisa desistir de suas frutas favoritas quando elas saem de estação. Dê uma olhada nos corredores de produtos congelados, em seu supermercado, e provavelmente encontrará uma série de frutas congeladas. Elas são congeladas quando frescas, são saborosas, e você pode comprar uma variedade delas sem se preocupar, pois não irão estragar.
Para nossa receita de hoje, usei morangos congelados com duas bergamotas e um pouco de creme de coco. Delicioso!
Suco No 166
Para nossa receita de hoje, usei morangos congelados com duas bergamotas e um pouco de creme de coco. Delicioso!
Suco No 166
1º de dezembro de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (450ml)
Calorias totais = 164,51 aproximadamente
Calorias por xícara = 82,25 aproximadamente
Bergamota & Morango
com Creme de Coco
Ingredientes
• 2 Bergamotas, lavadas, descascadas, separadas em gomos (121g) (64,13 Cal)
• ¾ xícara de Morangos congelados (50 Cal)
• 1 colher de sopa de Creme de Coco (50,38 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1½ xícaras de Água
• ¾ xícara de Morangos congelados (50 Cal)
• 1 colher de sopa de Creme de Coco (50,38 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1½ xícaras de Água
Como preparar
Coloque todos os ingredients dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata tudo por cerca de 1 minuto. Para um resultado melhor, coloque o gelo no fundo do copo do liquidificador.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.
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