#169 Tangerine, Spinach & Celery
The Tangerine Week, Recipe 5
Juice #169
December 3, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 82.56 approximately
Calories per Cup = 41.28, approximately
Tangerine, Spinach & Celery
Ingredients
• 3 Tangerines, washed, peeled, separated in segments (4.97 oz) (75.26 Cal)
• 1 handful of Spinach leaves, washed (0.71 oz) (4.6 Cal)
• 1 piece of Celery stick, around 4" long (0.63 oz), washed, cut in small pieces (2.7 Cal)
• 8 cubes of Ice*
• 1¼ cups of Water
• 1 handful of Spinach leaves, washed (0.71 oz) (4.6 Cal)
• 1 piece of Celery stick, around 4" long (0.63 oz), washed, cut in small pieces (2.7 Cal)
• 8 cubes of Ice*
• 1¼ cups of Water
How to Prepare It
1. Put 2 cubes of ice in the bottom of the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) followed by the spinach, 2 cubes of ice (again), the celery, 2 cubes of ice (again) and ¼ cup of water, and blend everything for at least 30 seconds.
2. Add the rest of the ingredients to the blended juice and mix everything again for another 30 seconds.
2. Add the rest of the ingredients to the blended juice and mix everything again for another 30 seconds.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: It's not necessary to strain this juice.
Bergamota, Espinafre & Aipo
Semana da Bergamota, Receita 5
Talvez meia xícara de água de coco tornaria esta receita perfeita. Isso porque o suco é um pouqinho mais amargo do que eu gostaria que fosse. Ainda assim, é absolutamente saboroso!
Suco No 169
3 de dezembro de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (450ml)
Calorias totais = 82,56 aproximadamente
Calorias por xícara = 41,28 aproximadamente
Bergamota, Espinafre & Aipo
Ingredientes
• 3 Bergamotas, lavadas, descascadas, separadas em gomos (142g) (75,26 Cal)
• 1 punhado de folhas de Espinafre, lavadas (20g) (4,6 Cal)
• 1 pedaço de talo de Aipo, cerca de 10 cm de comprimento (18g), lavado, cortado em pedaços pequenos (2,7 Cal)
• 8 cubos de Gelo*
• 1¼ xícaras de Água
• 1 punhado de folhas de Espinafre, lavadas (20g) (4,6 Cal)
• 1 pedaço de talo de Aipo, cerca de 10 cm de comprimento (18g), lavado, cortado em pedaços pequenos (2,7 Cal)
• 8 cubos de Gelo*
• 1¼ xícaras de Água
Como preparar
1. Coloque 2 cubos de gelo no fundo do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal), seguidos pelo espinafre, mais 2 cubos de gelo, o aipo, mais dois cubos de gelo e ¼ de xícara de água, e bata por cerca de 30 segundos.
2. Adicione o restante dos ingredientes ao suco previamente misturado e bata tudo novamente por mais 30 segundos.
2. Adicione o restante dos ingredientes ao suco previamente misturado e bata tudo novamente por mais 30 segundos.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.
No comments:
Post a Comment
Thank you for taking the time to comment. Please know that any feedback is appreciated.
Obrigada por disporem de tempo para comentar. Suas sugestões são altamente apreciadas.