#195 Tangerine & Watermelon
The Citric Week, Recipe 5
Some (like my husband, for example) may say that it won't make any difference whether you prepare a juice with watermelon and orange or with watermelon and tangerine. That, however, is totally not true. Orange and tangerine have quite different flavors, which can still be identified when mixed with watermelon. Actually, I personally prefer today's mix. It's still more delicious than yesterday's.
Juice #195
December 31, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 122.1, approximately
Calories per Cup = 61.05, approximately
Tangerine & Watermelon
Ingredients
• 3 Cuties, washed, peeled, separated into segments (5.29 oz) (79.5 Cal)
• 1 slice of Watermelon, washed, peeled, cut in pieces (5.04 oz) (42.6 Cal)
• 1 slice of Watermelon, washed, peeled, cut in pieces (5.04 oz) (42.6 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 1 cup of Water
How to Prepare It
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 1 minute. For a better result, put the ice between the tangerines and the watermelon.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: It's not necessary to strain this juice.
Bergamota & Melancia
Semana Cítrica, Receita 5
Alguns (como meu marido, por exemplo), poderão afirmar que não fará nenhuma diferença se você preparar um suco de melancia com laranja ou de melancia com bergamota, o que, na verdade, não é correto. A laranja e a bergamota possuem sabores bastante distintos, que podem ser identificados mesmo quando misturadas com a melancia. Na verdade, pessoalmente, prefiro a combinação de hoje. É ainda mais deliciosa que a de ontem.
Suco No 195
31 de dezembro de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 122,1 aproximadamente
Calorias por xícara = 61,05 aproximadamente
Bergamota & Melancia
Ingredientes
• 3 Bergamotas bem pequenas, lavadas, descascadas, separadas em gomos (150g) (79,5 Cal)
• 1 fatia de Melancia, lavada, descascada, cortada em pedaços (142g) (42,6 Cal)
• 1 fatia de Melancia, lavada, descascada, cortada em pedaços (142g) (42,6 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água
Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata por cerca de 1 minuto. Para um resultado melhor, coloque o gelo entre as bergamotas e a melancia.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.
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