#175 Broccoli & Yellow Peach (frozen)
with Vanilla Ice Cream
The Broccoli Week, Recipe 4
A delicious combination, including vanilla ice cream, with a surprisingly low amount of calories. Raw broccoli is a great ingredient for juices and smoothies. I remember saying this before, but I'll repeat it here: cooked broccoli and raw broccoli have totally different flavors. When it comes to eat it, I totally prefer the cooked version. The flavor of raw broccoli, however, for some reason I can't actually explain, seems to be fit for juices and smoothies. If you didn't try it yet, you should.
Juice #175
December 9, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 101.37, approximately
Calories per Cup = 50.68, approximately
Broccoli & Yellow Peach (frozen)
with Vanilla Ice Cream
with Vanilla Ice Cream
Ingredients
• 1 cup (4 slices, 3.63 oz) of Yellow Peach, frozen, cut in small pieces (66.67 Cal)
• 4 tsp of Vanilla Ice Cream (16.68 Cal)
• 6 cubes of Ice*
• 1½ cups Water
How to Prepare It
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: It's not necessary to strain this juice.
Brócolis & Pêssego Amarelo (congelado)
com Sorvete de Baunilha
Semana do Brócolis, Receita 4
Suco No 175
9 de dezembro de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (450ml)
Calorias totais = 101,37 aproximadamente
Calorias por xícara = 50,68 aproximadamente
Brócolis & Pêssego Amarelo (congelado)
com Sorvete de Baunilha
com Sorvete de Baunilha
Ingredientes
• 4 flores de Brócolis (53g), lavadas, picadas (18,02 Cal)
• 1 xícara (4 fatias, 104g) de Pêssego Amarelo congelado cortado em pedaços pequenos (66,67 Cal)
• 4 colheres de chá de Sorvete de Baunilha (16,68 Cal)
• 6 cubos de Gelo*
• 1½ xícaras de Água
• 1 xícara (4 fatias, 104g) de Pêssego Amarelo congelado cortado em pedaços pequenos (66,67 Cal)
• 4 colheres de chá de Sorvete de Baunilha (16,68 Cal)
• 6 cubos de Gelo*
• 1½ xícaras de Água
Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata por cerca de 1 minuto. Para um resultado melhor, coloque 2 cubos de gelo no fundo do copo, 2 após o brócolis e os outros dois após o pêssego.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.
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