#242 Tomato, Lettuce & Celery
with Salt
I've given 4 stars to this juice. Don't forget to attribute your own at the bottom of this post!
Amazingly low calories!
Juice #242
February 18, 2016
This recipe makes 2 cups (16 Fl.oz.)
Total Calories = 29.67, approximately
Calories per Cup = 14.84, approximatelyTomato, Lettuce & Celery
with Salt
Ingredients
• 1 Tomato, small, washed, cut into pieces (3.46 oz) (17.64 Cal)
• 3 small leaves of Lettuce (Hearts of Romaine), washed, chopped (2.15 oz) (10.98 Cal)
• 1 small piece of Celery (1½ inch, 0.25 oz) (1.05 Cal)
• 3 small leaves of Lettuce (Hearts of Romaine), washed, chopped (2.15 oz) (10.98 Cal)
• 1 small piece of Celery (1½ inch, 0.25 oz) (1.05 Cal)
• 2 cubes of Ice*
• 1½ cups of Water
How to Prepare It
Put all the ingredients in the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 1 minute. For a better result, put the ice between the tomato + celery and the lettuce.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: This juice doesn't need to be strained.
Tomate, Alface & Aipo
com Sal
Atribuí 4 estrelas a este suco. Não deixe de atribuir as suas ao final desta postagem!
Calorias incrivelmente baixas!
Suco No 242
18 de fevereiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 29,67 aproximadamente
Ingredientes
• 1 Tomate pequeno, lavado, cortado em pedaços (98g) (17,64 Cal)
• 3 folhas pequenas de Alface Romana (parte central), lavadas, picadas (61g) (10,98 Cal)
• 1 pedaço pequeno de talo de Aipo (4 cm, 7g) (1,05 Cal)
• 3 folhas pequenas de Alface Romana (parte central), lavadas, picadas (61g) (10,98 Cal)
• 1 pedaço pequeno de talo de Aipo (4 cm, 7g) (1,05 Cal)
• 2 cubos de Gelo*
• 1½ xícaras de Água
Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata por cerca de 1 minuto. Para um melhor resultado, coloque o gelo entre o tomate + aipo e a alface
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar os ingredientes.
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.
No comments:
Post a Comment
Thank you for taking the time to comment. Please know that any feedback is appreciated.
Obrigada por disporem de tempo para comentar. Suas sugestões são altamente apreciadas.