#239 Pineapple & Cantaloupe
I've given 5 stars to this juice. Don't forget to attribute your own at the bottom of this post!
The Pineapple Week, Recipe 7
Ah, the pleasure of a perfect recipe! A double pleasure, actually: for finding it, and for drinking its fabulous result.Cantaloupe has a very strong flavor and, because of that, is generally difficult to harmonize it with other ingredients. Pineapple's flavor, however, is strong enough to counterbalance it. You can taste both, but the combination is perfect.
Juice #239
February 13, 2016
This recipe makes 2 cups (16 Fl.oz.)
Total Calories = 98.38, approximately
Calories per Cup = 49.19, approximatelyPineapple & Cantaloupe
Ingredients
• 1 thick slice of Pineapple, ready to eat, center removed, cut into small pieces (3.39 oz) (47.04 Cal)
• 1 cup of Cantaloupe, ready to eat, cut into small pieces (5.33 oz) (51.34 Cal)
• 2 cubes of Ice*
• 2 cubes of Ice*
• 1¼ cups of Water
How to Prepare It
Put all the ingredients in the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 1 minute. For a better result, put the ice between the pineapple and the cantaloupe.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: This juice doesn't need to be strained.
Abacaxi & Melão Cantaloupe
Atribuí 5 estrelas a este suco. Não deixe de atribuir as suas ao final desta postagem!
Semana do Abacaxi, Receita 7
O melão Cantaloupe possui um sabor muito forte e, por esse motivo, é geralmente difícil de harmonizar com outros ingredientes. O sabor do abacaxi, no entanto, é forte o suficiente para contrabalançar. Você consegue perceber ambos os sabores, mas a combinação é perfeita.
Suco No 239
13 de fevereiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 98,38 aproximadamente
Ingredientes
• 1 fatia grossa de Abacaxi pronto para consumo, centro removido, picado (96g) (47,04 Cal)
• 1 xícara de Melão Cantaloupe, pronto para consumo, picado (151g) (51,34 Cal)
• 2 cubos de Gelo*
• 2 cubos de Gelo*
• 1¼ xícaras de Água
Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata por cerca de 1 minuto. Para um melhor resultado, coloque o gelo entre o abacaxi e o melão.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar os ingredientes.
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.
No comments:
Post a Comment
Thank you for taking the time to comment. Please know that any feedback is appreciated.
Obrigada por disporem de tempo para comentar. Suas sugestões são altamente apreciadas.