#233 Pineapple, Apple & Strawberries
with Coconut Water
I've given 3 stars to this juice. Don't forget to attribute your own at the bottom of this post!
The Pineapple Week, Recipe 1
New week, new main ingredient. Pineapple is great for juices, isn't it? It's refreshing and full of flavor. The only concern is to try to neutralize a bit of its acidity (for those, like me, who don't actually enjoy acid beverages).For today's recipe, I used apple and coconut water as the neutralizers. Unfortunately, the coconut water I used to use before (Zico) is not available at "my" grocery anymore, and I'm being forced to use this other brand (One), which adds much more coconut flavor than the previous. That would be great if I were looking to add such flavor, but all I actually wanted was to add some natural sweetness.
The dominant flavors, here, are those of the apple and the coconut water, and I would prefer not to have this last one. I don't think it blended well with the rest of the ingredients. So, if you don't mind if your juice comes out a bit more acid, just skip the coconut water, and it will probably turn into a 4-star recipe.
Juice #233
February 7, 2016
This recipe makes 2 cups (16 Fl.oz.)
Total Calories = 152.66, approximately
Calories per Cup = 76.33, approximately
with Coconut Water
Ingredients
Ingredients
• ½ cup of Pineapple ready to eat, cut in small pieces (3.39 oz) (47.04 Cal)
• 1 Apple, red, washed, peeled, seeds removed, cut into small pieces (4.09 oz) (60.32 Cal)
• 8 Strawberries, frozen (½ cup, 2.12 oz) (21.6 Cal)
• ½ cup Coconut Water (23.7 Cal)
• 1 cube of Ice*
• ½ cup Coconut Water (23.7 Cal)
• 1 cube of Ice*
• ½ cup of Water
How to Prepare It
Put all the ingredients in the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 1 minute. For a better result, put the ingredients in the following order: pineapple, ice, apple, strawberries, and waters.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: This juice doesn't need to be strained.
Abacaxi, Maçã & Morango
com Água de Coco
Atribuí 3 estrelas a este suco. Não deixe de atribuir as suas ao final desta postagem!
Semana do Abacaxi, Receita 1
Para a receita de hoje, usei maçã e água de coco para neutralizar a acidez. Infelizmente, a marca de água de coco que eu usava antes (Zico) deixou de ser oferecida pelo supermercado perto de casa, e estou sendo forçada a usar uma outra marca (One) que adiciona muito mais sabor de coco do que a anterior. Isso seria ótimo se eu quisesse adicionar tal sabor, mas tudo o que queria, na verdade, era acrescentar um pouco de doçura natural.
Os sabores dominantes, aqui, são os da maçã e da água de coco, e eu preferiria que este último não predominasse, pois não me parece combinar perfeitamente com os outros sabores. Se você não se importar que seu suco seja um pouquinho mais ácido, deixe a água de coco de lado e, provavelmente, terá uma receita 4 estrelas.
Suco No 233
Suco No 233
7 de fevereiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 152,66 aproximadamente
com Água de Coco
Ingredientes
Ingredientes
• ½ xícara de Abacaxi pronto para consumo, picado (96g) (47,04 Cal)
• 1 Maçã vermelha, lavada, descascada, sementes removidas, picada (116g) (60,32 Cal)
• 8 Morangos congelados (½ xícara, 60g) (21,6 Cal)
• ½ xícara de Água de Coco (23,7 Cal)
• 1 cubo de Gelo*
• ½ xícara de Água de Coco (23,7 Cal)
• 1 cubo de Gelo*
• ½ xícara de Água
Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata por cerca de 1 minuto. Para um melhor resultado, coloque os ingredientes na seguinte ordem: abacaxi, gelo, maçã, morangos e as águas.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar os ingredientes.
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.
No comments:
Post a Comment
Thank you for taking the time to comment. Please know that any feedback is appreciated.
Obrigada por disporem de tempo para comentar. Suas sugestões são altamente apreciadas.