#236 Pineapple, Apple & Blackberries
I've given 4 stars to this juice. Don't forget to attribute your own at the bottom of this post!
The Pineapple Week, Recipe 4
Apple is the dominant flavor in this juice, yet it blends quite well with the other ingredients to create a very yummy beverage.
Juice #236
February 10, 2016
This recipe makes 2 cups (16 Fl.oz.)
Total Calories = 110.32, approximately
Calories per Cup = 55.16, approximately
Ingredients
• ½ cup of Pineapple ready to eat, cut into small pieces (3.28 oz) (45.57 Cal)
• ¾ cup of Apple, red, washed, peeled, seeds removed, cut into small pieces (2.96 oz) (43.68)
• 7 Blackberries (1.73 oz), ready to eat (21.07 Cal)
• 7 Blackberries (1.73 oz), ready to eat (21.07 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 1 cup of Water
How to Prepare It
Put all the ingredients in the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 1 minute. For a better result, put 1 cube of ice after the pineapple, 1 after the apple, and 1 after the blackberries.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: This juice doesn't need to be strained.
Abacaxi, Maçã & Amora-preta
Atribuí 4 estrelas a este suco. Não deixe de atribuir as suas ao final desta postagem!
Semana do Abacaxi, Receita 4
Suco No 236
10 de fevereiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 110,32 aproximadamente
Ingredientes
• ½ xícara de Abacaxi pronto para consumo, picado (93g) (45,57 Cal)
• ¾ xícara de Maçã vermelha, lavada, descascada, sementes removidas, picada (84g) (43,68)
• 7 Amoras-pretas (49g), prontas para consumo (21,07 Cal)
• 7 Amoras-pretas (49g), prontas para consumo (21,07 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água
Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata por cerca de 1 minuto. Para um melhor resultado, coloque 1 cubo de gelo após o abacaxi, 1 após a maçã e 1 após as amoras.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar os ingredientes.
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.
No comments:
Post a Comment
Thank you for taking the time to comment. Please know that any feedback is appreciated.
Obrigada por disporem de tempo para comentar. Suas sugestões são altamente apreciadas.