#234 Pineapple, Pear & Kiwi
I've given 4 stars to this juice. Don't forget to attribute your own at the bottom of this post!
The Pineapple Week, Recipe 2
This juice has two fruits that are quite acid, but, amazingly, it has just a hint of acidity. I am positive that the pear is responsible for this wonderful balance. Actually, I became a huge fan of using pear as an ingredient to neutralize the acidity of other ingredients. Great juice, really yummy!
Juice #234
February 8, 2016
This recipe makes 2 cups (16 Fl.oz.)
Total Calories = 136.78, approximately
Calories per Cup = 68.39, approximately
Ingredients
• ½ cup of Pineapple ready to eat, cut into small pieces (3.21 oz) (44.59 Cal)
• 1 Pear (D'Anjou), washed, peeled, seeds removed, cut into small pieces (4.02 oz) (68.4)
• 1 Kiwi (small), washed, peeled, cut into small pieces (1.37 oz) (23.79 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 3 cubes of Ice*
• 1 cup of Water
How to Prepare It
Put all the ingredients in the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 1 minute. For a better result, put 1 cube of ice after the pineapple, 1 after the pear, and 1 after the kiwi.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: This juice doesn't need to be strained.
Abacaxi, Pera & Kiwi
Atribuí 4 estrelas a este suco. Não deixe de atribuir as suas ao final desta postagem!
Semana do Abacaxi, Receita 2
Suco No 234
8 de fevereiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 136,78 aproximadamente
Ingredientes
• ½ xícara de Abacaxi pronto para consumo, picado (91g) (44,59 Cal)
• 1 Pera (D'Anjou), lavada, descascada, sementes removidas, cortada em pedaços pequenos (114g) (68,4 Cal)
• 1 Kiwi (pequeno), lavado, descascado, cortado em pedaços pequenos (39g) (23,79 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água
Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata por cerca de 1 minuto. Para um melhor resultado, coloque 1 cubo de gelo após o abacaxi, 1 após a pera e 1 após o kiwi.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar os ingredientes.
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.
No comments:
Post a Comment
Thank you for taking the time to comment. Please know that any feedback is appreciated.
Obrigada por disporem de tempo para comentar. Suas sugestões são altamente apreciadas.