#237 Pineapple & Watermelon
I've given 5 stars to this juice. Don't forget to attribute your own at the bottom of this post!
The Pineapple Week, Recipe 5
Yes, we've got another perfect balance! This juice is light, refreshing, and absolutely delicious. The pineapple flavor dominates, but the watermelon neutralizes its acidity. Perfect pair!
Juice #237
February 11, 2016
This recipe makes 2 cups (16 Fl.oz.)
Total Calories = 137.41, approximately
Calories per Cup = 68.71, approximatelyPineapple & Watermelon
Ingredients
• 1 cup of Pineapple ready to eat, cut into small pieces (6.31 oz) (97.51 Cal)
• ¾ cup of Watermelon, ready to eat, cut into small pieces (4.69 oz) (39.9)
• 2 cubes of Ice*
• 2 cubes of Ice*
• 1 cup of Water
How to Prepare It
Put all the ingredients in the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 1 minute. For a better result, put the ice between the pineapple and the watermelon.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: This juice doesn't need to be strained.
Abacaxi & Melancia
Atribuí 5 estrelas a este suco. Não deixe de atribuir as suas ao final desta postagem!
Semana do Abacaxi, Receita 5
Suco No 237
11 de fevereiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 137,41 aproximadamente
Ingredientes
• 1 xícara de Abacaxi pronto para consumo, picado (199g) (97,51 Cal)
• ¾ xícara de Melancia, pronta para consumo, picada (133g) (39,9)
• 2 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água
Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata por cerca de 1 minuto. Para um melhor resultado, coloque o gelo entre o abacaxi e a melancia.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar os ingredientes.
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.
No comments:
Post a Comment
Thank you for taking the time to comment. Please know that any feedback is appreciated.
Obrigada por disporem de tempo para comentar. Suas sugestões são altamente apreciadas.