#243 Watermelon, Pineapple & Blackberries
I've given 4 stars to this juice. Don't forget to attribute your own at the bottom of this post!
Juice #243
February 20, 2016
This recipe makes 2 cups (16 Fl.oz.)
Total Calories = 113.88, approximately
Calories per Cup = 56.94, approximatelyWatermelon, Pineapple & Blackberries
Ingredients
• ½ cup of Watermelon, ready to eat, cut into small pieces (3.60 oz) (30.6 Cal)
• 1 slice (½ cup, 3.46 oz) of Pineapple, ready to eat, center removed, cut into small pieces (48.02 Cal)
• ½ cup of Blackberries, washed (2.99 oz) (35.26 Cal)
• 1 slice (½ cup, 3.46 oz) of Pineapple, ready to eat, center removed, cut into small pieces (48.02 Cal)
• ½ cup of Blackberries, washed (2.99 oz) (35.26 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 1 cup of Water
How to Prepare It
Put all the ingredients in the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 1 minute. For a better result, put 1 cube of ice after the watermelon, 1 after the pineapple, and 1 after the berries.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: This juice doesn't need to be strained.
Melancia, Abacaxi & Amoras-Pretas
Atribuí 4 estrelas a este suco. Não deixe de atribuir as suas ao final desta postagem!
Suco No 243
20 de fevereiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 113,88 aproximadamente
Ingredientes
• ½ xícara de Melancia pronta para consumo, picada (102g) (30,6 Cal)
• 1 fatia (½ xícara, 98g) de Abacaxi pronto para consumo, picado (48,02 Cal)
• ½ xícara de Amoras-Pretas lavadas (82g) (35,26 Cal)
• 1 fatia (½ xícara, 98g) de Abacaxi pronto para consumo, picado (48,02 Cal)
• ½ xícara de Amoras-Pretas lavadas (82g) (35,26 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água
Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata por cerca de 1 minuto. Para um melhor resultado, coloque 1 cubo de gelo após a melancia, 1 após o abacaxi e 1 após as amoras.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar os ingredientes.
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.
No comments:
Post a Comment
Thank you for taking the time to comment. Please know that any feedback is appreciated.
Obrigada por disporem de tempo para comentar. Suas sugestões são altamente apreciadas.