#61 Strawberry
with Papaya-Pineapple Nectar and Coconut Water
As I predicted it would happen again during these days I have company, yesterday I was unable to publish a recipe. Here I am again today, however, with a very delicious juice, absolutely easy and fast to prepare.
Juice Juice #61
July 27, 2015
This recipe makes 7½ cups (60 fl.oz.)
Total Calories = 336, approximately
Calories per Cup = 44.8, approximately
Strawberry
with Papaya-Pineapple Nectar and Coconut Water
Ingredients
• 14 oz of Strawberries, washed, green tops removed (112 Cal)
• 1 can of Papaya-Pineapple Nectar (11.3 fl oz) (160 Cal)
• Same can of Coconut Water (11.3 fl oz) (64 Cal)
• Same can of Water (11.3 fl oz)
• 4 cubes of Ice*
How to Prepare It
Put all the ingredients inside a blender's pitcher and mix them very well, for at least 2 minutes.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.
Morango
com Néctar de Mamão Papaia+Abacaxi e Água de Coco
Como eu previ que iria acontecer novamente durante estes dias em que tenho hóspedes em casa, ontem não consegui publicar a receita do dia. Aqui estou novamente, porém, com a receita de hoje: um suco delicioso, fácil e rápido de preparar.
Suco No 61
27 de julho de 2015
Esta receita faz 7½ xícaras (1.774ml)
Calorias totais = 336 aproximadamente
Calorias por xícara = 44,8 aproximadamente
Morango
com Néctar de Mamão Papaia+Abacaxi e Água de Coco
Ingredientes
• 400g Morangos, lavados, topos verdes removidos (112 Cal)
• 1 lata de suco de Mamão Papaia + Abacaxi (335ml) (160 Cal)
• Mesma lata de Água de Coco (335ml) (64 Cal)
• Mesma lata de Água (335ml)
• 4 cubos de Gelo*
Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo do liquidificador e bata muito bem, por pelo menos 2 minutos.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.
No comments:
Post a Comment
Thank you for taking the time to comment. Please know that any feedback is appreciated.
Obrigada por disporem de tempo para comentar. Suas sugestões são altamente apreciadas.