Wednesday, July 8, 2015

Juice #45 - Bright Pinky (Orange, Beets, Carrot, Coconut Water) Very pink with great flavor!



#45   Orange, Beets & Carrot

with Coconut Water


A very pink juice with a great flavor!





Juice #45 
July 8, 2015
This recipe makes 2½ cups (20 fl.oz.)
Total Calories = 158, approximately
Calories p/Cup = 63.2, approximately

Orange, Beets & Carrots 
with Coconut Water

Ingredients
• 1.83 oz of Beets, raw, without skin (22.4 Cal)
• 1 large Orange without skin and pith (6.28 oz) (82 Cal)
• 4-5 small Carrots, snack size, ready to eat (0.74 oz) (8.6 Cal)
• 1 cup Coconut Water (45 Cal)
• ½ cup crushed Ice (or 2 cubes)*
• ½ cup Water

How to Prepare It 
1. Wash the beet carefully, remove its skin, wash it again, cut off a piece (weight above), chop it and put the pieces inside the cup of a small blender.
2. Wash the orange carefully, remove its skin and pith, cut it in pieces and put them together with the beet.
3. Chop the carrots and add them to the blender.
Picture from *http://lemonflower.com/recipes/ 
4. Add the coconut water, ice and water and blend everything well, for around 1 minute.
5. Cover the blender's lid with a thick layer of paper towel, press the paper against the lid and shake the blender's cup vigorously with both hands.
6. Blend the juice again for at least 30 seconds.
7. Repeat steps 5 and 6 three times to make your juice
smooth.*

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients. 
**Note 2: If you prefer no pulp, you can strain the juice.


Laranja, Beterraba & Cenoura

com Água de Coco


Um suco super cor-de-rosa e com sabor excelente!


Suco No 45 
8 de julho de 2015
Esta receita faz 2½ xícaras (591ml)
Calorias totais = 158 aproximadamente
Calorias por xícara = 63,2 aproximadamente

Laranja, Beterraba & Cenoura
com Água de Coco

Ingredientes 
• 52g de Beterraba crua sem casca (22.4 Cal)
• 1 Laranja grande sem pele e sem a parte branca interior (178g) (82 Cal)
• 4-5 Cenouras pequenas, tamanho aperitivo, prontas para consumo (21g) (8.6 Cal)
• 1 xícara de Água de Coco (45 Cal)
• ½ xícara de Gelo triturado (ou 2 cubos)*
• ½ xícara de Água


Como preparar
1. Lave bem a beterraba, descasque-a, corte pedaços pequenos no peso especificado e coloque-os dentro do copo de um liquidificador pequeno.
2. Lave bem a laranja, descasque-a, remova a parte branca, corte-a em pedaços e coloque-os no liquidificador junto com a beterraba.
3. Corte as cenouras em pedaços pequenos e coloque-os no liquidificador.
4. Adicione a água de coco, o gelo e a água e bata tudo por pelo menos 1 minuto.
5. Pressione uma camada grossa de papel toalha contra a tampa do liquidificador e sacuda-o vigorosamente com as duas mãos.
6. Bata a mistura, novamente, por cerca de 30 segundos.
7. Repita os passos 5 e 6 três vezes para que o suco fique bem liso.**

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes. 
**Observação 2: Se você preferir um suco sem polpa, pode coá-lo.




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