#54 Coconut & Strawberry
with Açaí Juice and Orange Juice
What a beautiful color! Coconut is its dominant flavor, and this is a very rich juice, which makes you feel pretty satisfied after drinking only a cup of it. Though high in calories, it could still work for those who are counting them, as part of their breakfast or as a fulfilling snack in between meals.
Juice Juice #54
July 18, 2015
This recipe makes 3 cups (24 fl.oz.)
Total Calories = 476, approximately
Calories per Cup = 159, approximately
Coconut & Strawberry with Açaí Juice and Orange Juice
Picture from Google Images |
• 1 cup of homemade liquefied Coconut (see recipe #52) (332 Cal)
• 2.43 oz Strawberries (green tops removes) (19.5 Cal)
• ½ cup Açaí Juice, bottled (70 Cal)*
• ½ cup Orange Juice, bottled, 100% natural, with pulp (55 Cal)
• ½ cup crushed Ice (or 2 cubes)**
• 1 cup Water
How to Prepare It
1. Wash the strawberries carefully, remove their green tops and cut them in small pieces directly inside the cup of a small blender.
2. Add the other ingredients (except for the water) and blend everything well, for around 1 minute.
3. Strain the juice into a 24-oz glass, using a small strainer. Discard the pulp left in the strainer before pouring more juice.
4. Add the water and stir it.
5. Add ice for a cooler drink.
*Note 1: I used Sambazon, organic
**Note 2: The ice helps to better grind the ingredients.
Coco & Morango
com Suco de Açaí e Suco de Laranja
Que cor linda! Coco é o sabor dominante, e este é um suco muito substancial que faz com que você se sinta satisfeito após beber um copo, apenas. Apesar de alto em valor calórico, poderia, ainda assim, ser usado por aqueles que estão contando calorias, como parte do café da manhã ou como um lanche entre refeições.
Suco No 54
18 de julho de 2015
Esta receita faz 3 xícaras (709ml)
Calorias totais = 476 aproximadamente
Calorias por xícara = 158,8 aproximadamente
Coco & Morango com Suco de Açaí e Suco de Laranja
Ingredientes
• 1 xícara de Coco liquidificado (ver receita n. 52) (332 Cal)
• 69g de Morangos (sem os topos verdes) (19.5 Cal)
• ½ xícara de Suco de Açaí engarrafado (70 Cal)*
• ½ xícara de Suco de Laranja engarrafado, 100% natural, com polpa (55 Cal)
• ½ xicara de Gelo triturado (ou 2 cubos)**
• 1 xícara de Água
Como preparar
1. Lave bem os morangos, remova os topos verdes e corte-os em pedaços diretamente dentro do copo de um liquidificador pequeno.
2. Adicione os outros ingredientes, exceto pela água, e bata tudo muito bem, por pelo menos 1 minuto.
3. Coe a mistura num copo grande usando um coador pequeno. Remova a polpa que fica no coador antes de acrescentar mais líquido.
4. Adicione a água e misture.
5. Para uma bebida mais refrescante, adicione gelo.
*Observação 1: Usei Sambazon, orgânico.
**Observação 2: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
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