#60 Apple, Peach & Kale
with Peach Tea
Today, 300 Juices and Counting is 2 months old. Thanks to all of you who visited, liked and shared!
Juice Juice #60
July 25, 2015
This recipe makes 6 cups (48 fl.oz.)
Total Calories = 271, approximately
Calories per Cup = 45, approximately
Apple, Peach & Kale
with Peach Tea
Ingredients
• 1.23 oz of Kale, frozen, ready to eat (17.15 Cal)
• 2 Apples, green, with skin (10.16 oz, seeds removed) (144 Cal)
• 1 Peach, white, with skin (5.75 oz, pit removed) (64.8 Cal)
• 1½ cup Peach Tea, bottled, slightly sweet (45 Cal)
• 4 cubes of Ice*
• 2 cups of water*
How to Prepare It
1. Wash the apples and the peach carefully, and cut them in pieces directly inside a blender's pitcher.
2. Add the kale, peach tea, ice and water and blend everything well, for at least 2 minutes.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.
Maçã, Pêssego & Couve
com Chá de Pêssego
Hoje, 300 Juices and Counting está completando 2 meses de existência. Obrigada a todos que visitaram, curtiram e compartilharam!
Suco No 60
25 de julho de 2015
Esta receita faz 6 xícaras (1.419ml)
Calorias totais = 271 aproximadamente
Calorias por xícara = 45 aproximadamente
Maçã, Pêssego & Couve
com Chá de Pêssego
Ingredientes
• 35g de Couve, congelada, pronta para consumo (17.15 Cal)
• 2 Maçãs verdes com casca (288g, sementes removidas) (144 Cal)
• 1 Pêssego branco com casca (162g, caroço removido) (64.8 Cal)
• 1½ xícara de Chá de Pêssego engarrafado, levemente adocicado (45 Cal)
• 4 cubos de Gelo*
• 2 xícaras de Água*
Como preparar
1. Lave bem as maçãs e o pêssego e corte-os em pedaços diretamente dentro do copo do liquidificador.
2. Adicione a couve, o chá de pêssego, o gelo e a água e bata tudo muito bem, por pelo menos 2 minutos.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.
No comments:
Post a Comment
Thank you for taking the time to comment. Please know that any feedback is appreciated.
Obrigada por disporem de tempo para comentar. Suas sugestões são altamente apreciadas.