#55 D'Anjou Pear with Açaí Juice
This is really sweet. A little bit too sweet for my taste, but great for those who enjoy a lot of sweetness. The Açaí Juice is responsible for the old pink color, which looks so yummy and beautiful.
Juice
Juice #55
July 19, 2015
This recipe makes 2½ cups (20 fl.oz.)
Total Calories = 278, approximately
Calories per Cup = 111.2,approximately
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D'Anjou Pear with Açaí Juice
Ingredients
• 1 D'Anjou Pear, large
(11.67 oz; 8.11 oz after pealing and removing center) (138 Cal)
• 1 cup Açaí Juice, bottled (140 Cal)*
• ¼ cup crushed Ice (or 1 cube)**
• ¾ cup Water
How to Prepare It
1. Wash the pear carefully, peel it, remove its central part (with seeds) and cut the pear in pieces directly inside the cup of a small blender.
2. Add the Açaí juice, the ice and ¼ cup of water and blend everything well, for around 1 minute.
3. Pour the juice into a 20-oz glass, add ½ cup of water and stir it.
*Note 1: I used Sambazon.
**Note 2: The ice helps to better grind the ingredients.
Pera D'Anjou com Suco de Açaí
Este suco é realmente doce. Um pouco demais, para o meu gosto, mas excelente para aqueles que gostam de coisas bem doces. O suco de Açaí é responsável pela cor -- rosa seco, ou rosa antigo --, que dá ao suco uma aparência saborosa e bonita.
Suco No 55
19 de julho de 2015
Esta receita faz 2½ xícaras (591ml)
Calorias totais = 278 aproximadamente
Calorias por xícara = 111,2 aproximadamente
Pera D'Anjou com Suco de Açaí
Ingredientes
• 1 Pera D'Anjou, grande (331g; 230g sem casca e sem a parte do centro com as sementes) (138 Cal)
• 1 xícara de Suco de Açaí engarrafado (140 Cal)*
• ¼ xícara de Gelo triturado (ou 1 cubo)**
• ¾ xícara de Água
Como preparar
1. Lave bem a pera, descasque-a, retire a parte do centro e corte-a em pedaços diretamente dentro do copo de um liquidificador pequeno.
2. Adicione o suco de Açaí, o gelo e ¼ xícara de água e misture tudo muito bem, por pelo menos 1 minuto.
3. Coloque o suco num copo grande (600ml), adicione o restante da água e misture.
*Observação 1: Usei Sambazon.
**Observação 2: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
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