#48 Diced Tomatoes (canned) & Carrot Juice
Besides being super fast and easy to prepare, and having a great color, this juice is healthy and tasty. I could feel, however that it has a lot of potential to be much more than just "tasty". I want to upgrade it from "tasty" to "delicious". Tomorrow I'll use the other half of the canned tomatoes and I'm going to create basically the same juice, but changing the seasonings. I think I have already in mind what kind of changes I need to make to really boost the flavor!
Juice Juice #48
July 11, 2015
This recipe makes 2½ cups (20 fl.oz.)
Total Calories = 101, approximately
Calories per Cup = 40.4, approximately
Diced Tomatoes (canned) & Carrot Juice
Turmeric (powder), Vinegar and Sesame Seed Oil Açafrão-da-terra (em pó), Vinagre e Óleo de Semente de Gergelim |
• ½ can of Diced Tomatoes, no salt added (7.23 oz) (52.5 Cal)
• ½ cup of Carrot Juice, bottled, 100% natural (40 Cal)
• 1 tbsp Apple Cider Vinegar (3 Cal)
• 1 pinch (1/16 tsp) Sesame Seed Oil (2.7 Cal)
• 1 Green Olive (3 Cal)
• 1 pinch Garlic Paste
• 1 pinch Turmeric, powder
• 1 pinch Salt
• ½ cup crushed Ice (or 2 cubes)*
• 2 cups Water
How to Prepare It
1. Put all the ingredients (except for 1 cup of water) inside a small blender and blend everything well, for around 1 minute.
2. Cover the blender's lid with a thick layer of paper towel, press the paper against the lid and shake the blender's cup vigorously with both hands.
3. Blend the juice again for at least 30 seconds.
4. Repeat steps 2 and 3 three times to make your juice really smooth.
5. Put the rest of the water inside the blender's empty cup, shake it and add it to the juice. Stir it.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Tomates em Pedaços (Enlatados) & Suco de Cenoura
Além de ser super-rápido e fácil de preparar, e de ter uma cor linda, este suco é saudável e gostoso. Percebi, no entanto, que tinha potencial para ser muito mais do que simplesmente "gostoso". Quero promovê-lo de "gostoso" a "delicioso". Amanhã usarei a outra metade dos tomates enlatados para criar basicamente o mesmo suco, mas mudando os temperos. Acho que já tenho uma idéia clara das mudanças que necessito fazer para incrementar o sabor!
Suco No 48
11 de julho de 2015
Esta receita faz 2½ xícaras (591ml)
Calorias totais = 101 aproximadamente
Calorias por xícara = 40,4 aproximadamente
Tomates em Pedaços (enlatados) & Suco de Cenoura
Ingredientes
Carrot Juice / Suco de Cenoura |
• ½ xícara de Suco de Cenoura engarrafado, 100% natural (40 Cal)
• 1 colher de sopa de Vinagre de Maçã (3 Cal)
• 1 pitada (1/16 de colher de sobremesa) de Óleo de Semente de Gergelim (2.7 Cal)
• 1 Azeitona Verde (3 Cal)
• 1 pitada de Pasta de Alho
• 1 pitada de Açafrão-da-terra em pó (tempero)*
• 1 pitada de Sal
• ½ xícara de Gelo triturado (ou 2 cubos)**
• 2 xícaras de Água
Como preparar
1. Coloque todos os ingredientes (à exceção de 1 xícara de água) dentro do copo de um liquidificador pequeno e bata tudo muito bem, por pelo menos 1 minuto.
2. Pressione uma camada grossa de papel toalha contra a tampa do liquidificador e sacuda-o vigorosamente com as duas mãos.
3. Bata a mistura, novamente, por cerca de 30 segundos.
4. Repita os passos 2 e 3 três vezes para que o suco fique bem liso.
5. Coloque o resto da água dentro do copo vazio do liquidificador, sacuda e coloque essa água junto com o suco. Misture.
*Observação 1: Também conhecido como Cúrcuma, Turmérico, Açafrão-da-Índia, Açafroa e Gengibre Amarelo
**Observação 2: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
No comments:
Post a Comment
Thank you for taking the time to comment. Please know that any feedback is appreciated.
Obrigada por disporem de tempo para comentar. Suas sugestões são altamente apreciadas.