#44 Mango & Watermelon
with Orange Juice and Coconut Water
I don't know yet about eating the fruit, but Mango juices are great! Today I paired the Mango with some Watermelon, added a bit of Orange Juice and Coconut Water, and got a wonderful flavor. Besides, it has a very beautiful color, which helps you drink with your eyes too.
Juice
Juice #44
July 7, 2015
This recipe makes 2½ cups (20 fl.oz.)
Total Calories = 172, approximately
Calories p/Cup = 68.8, approximately
Calories p/Cup = 68.8, approximately
Mango & Watermelon
with Orange Juice and Coconut Water
Ingredients
• 4 oz of Mango (flesh only, cut in pieces, ready to eat) (69 Cal)
• 3 oz of Watermelon (flesh only, cut in pieces, ready to eat) (25.5 Cal)
• ½ cup Orange Juice, bottled, 100% natural, with pulp (55 Cal)
• ½ cup crushed Ice (or 2 cubes)*
How to Prepare It
1. Put all the ingredients inside the cup of a small blender and blend everything for around 1 minute.
2. Cover the blender's lid with a thick layer of paper towel, press the paper against the lid and shake the blender's cup vigorously with both hands.
3. Blend the juice again for at least 30 seconds.
4. Repeat steps 2 and 3 three times to make your juice really smooth.**
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
**Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.
Manga & Melancia
com Suco de Laranja e Água de Coco
Ainda não estou certa quanto a comer a fruta, mas sucos de Manga são fantásticos! Hoje emparelhei a Manga com um pouco de Melancia, juntei Suco de Laranja e Água de Coco, e o sabor resultou maravilhoso. Além disso, a cor é linda, o que ajuda a beber com os olhos também!
Suco No 44
7 de julho de 2015
Esta receita faz 2½ xícaras (591ml)
Calorias totais = 172 aproximadamente
Calorias por xícara = 68,8 aproximadamente
Manga & Melancia
com Suco de Laranja e Água de Coco
Ingredientes
• 115g de Manga (sem casca, sem semente, em pedaços, pronta para comer) (69 Cal)
• 85g de Melancia (sem casca, sem sementes, em pedaços, pronta para comer) (25.5 Cal)
• ½ xícara de Suco de Laranja engarrafado, 100% natural, com polpa (55 Cal)
• ½ xícara de Gelo triturado (ou 2 cubos)*
Como preparar
1. Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno e bata por pelo menos 1 minuto.
2. Pressione uma camada grossa de papel toalha contra a tampa do liquidificador e sacuda-o vigorosamente com as duas mãos.
3. Bata a mistura, novamente, por cerca de 30 segundos.
4. Repita os passos 2 e 3 três vezes para que o suco fique bem liso.**
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
**Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.
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