#119 Tangerine, Carrots & Avocado
with Coconut Water
For a creamy beverage, nothing like adding some avocado. What's better, a small amount is enough for a smooth consistence and doesn't change the main flavor of the juice.
Juice #119
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 147.46 approximately
Calories per Cup = 73.73, approximately
Tangerine, Carrots & Avocado
with Coconut Water
Ingredients
• 2 Tangerines, washed, peeled, separated in segments (4.30 oz) (64.66 Cal)
• 1 oz of shredded Carrots (ready to eat) (12.3 Cal)
• 1 oz of Avocado, washed, peeled, cut in pieces (48 Cal)
• ½ cup of Coconut Water (22.5 Cal)
• 6 cubes of Ice*
• 1½ cups of Water
How to Prepare It
1. Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and blend everything very well for at least 1 minute.
2. For a better result, put the ingredients in the following order:
- tangerines
- 2 cubes of ice
- carrots
- 2 cubes of ice
- avocado
- 2 cubes of ice
- coconut water and water
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.
Para uma bebida cremosa, nada melhor do que acrescentar um pouco de abacate. O que é melhor, uma pequena porção é suficiente para uma consistência macia e lisa, e não altera o sabor do ingrediente principal do suco.
Suco No 119
2 de outubro de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 147,46 aproximadamente
Calorias por xícara = 73,73 aproximadamente
Bergamota, Cenoura & Abacate
com Água de Coco
• 2 Tangerines, washed, peeled, separated in segments (4.30 oz) (64.66 Cal)
• 1 oz of shredded Carrots (ready to eat) (12.3 Cal)
• 1 oz of Avocado, washed, peeled, cut in pieces (48 Cal)
• ½ cup of Coconut Water (22.5 Cal)
• 6 cubes of Ice*
• 1½ cups of Water
1. Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and blend everything very well for at least 1 minute.
2. For a better result, put the ingredients in the following order:
- tangerines
- 2 cubes of ice
- carrots
- 2 cubes of ice
- avocado
- 2 cubes of ice
- coconut water and water
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.
Bergamota, Cenoura & Abacate
com Água de Coco
Para uma bebida cremosa, nada melhor do que acrescentar um pouco de abacate. O que é melhor, uma pequena porção é suficiente para uma consistência macia e lisa, e não altera o sabor do ingrediente principal do suco.
Suco No 119
2 de outubro de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 147,46 aproximadamente
Calorias por xícara = 73,73 aproximadamente
Bergamota, Cenoura & Abacate
com Água de Coco
Ingredientes
• 2 Bergamotas, lavadas, descascadas, separadas em gomos (122g) (64,66 Cal)
• 6 colheres de sopa (30g) de Cenoura ralada, pronta para consumo (12,3 Cal)
• 1 pedaço pequeno de Abacate (30g), lavado, descascado, cortado em pedaços (48 Cal)
• ½ xícara de Água de Coco (22,5 Cal)
• 6 cubos de Gelo*
• 1½ xícaras de Água
Como preparar
1. Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata tudo por cerca de 1 minuto.
2. Para um melhor resultado, coloque os ingredientes na seguinte ordem:
- bergamota
- 2 cubos de gelo
- cenoura
- 2 cubos de gelo
- abacate
- 2 cubos de gelo
- água de coco e água
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.
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