Tuesday, October 6, 2015

#122     Banana & Lime

with Vanilla Ice Cream



A friend of mine requested Lime juices. Well, this is not exactly a juice, but actually a smoothie with the always delicious Vanilla ice cream. Not the best for those who are trying to keep their calories down, but great for those who are looking for a magnificently flavorful beverage.




Juice #122October 6, 2015
This recipe makes 1.75 cups (14 fl.oz.)
Total Calories = 203.45 approximately
Calories per Cup = 116.25, approximately

Banana & Lime
with Vanilla Ice Cream

Ingredients
• 1 Banana, peeled, sliced
 (3.35 oz) (84.55 Cal)
• 1 Lime,  washed, peeled, white skin removed, cut in pieces (2.22 oz) (18.9 Cal)
• ½ Cup of Vanilla Ice Cream (100 Cal)
• 2 cubes of Ice*
• ½ Cup of Water

How to Prepare It
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and blend everything very well for at least 1 minute. For a better result, put the ice cubes between the banana and the rest of the ingredients.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.



Banana & Limão Taiti

com Sorvete de Baunilha



Uma amiga requisitou sucos de Limão Taiti. Bem, isto não é exatamente um suco, mas sim uma vitamina com o sempre delicioso Sorvete de Baunilha. Não uma das melhores opções para aqueles que estão contando calorias, mas definitivamente fantástico para aqueles que estão procurando por uma bebida magnificamente saborosa!

Suco No 122
6 de outubro de 2015
Esta receita faz 1.75 xícaras (414ml)
Calorias totais = 203,45 aproximadamente
Calorias por xícara = 116,25 aproximadamente

Banana & Limão Taiti

com Sorvete de Baunilha

Ingredientes
• 1 Banana, descascada, fatiada (95g oz) (84,55 Cal)
• 1 Limão Taiti,  lavado, descascado, pele branca removida, cortado em pedaços (63g) (18,9 Cal)
• ½ Xicara de Sorvete de Baunilha (100 Cal)
• 2 cubos de Gelo*
• ½ Xícara de Água

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata tudo por cerca de 1 minuto. Para um melhor resultado, coloque o gelo entre a camada de banana e o restante dos ingredientes.


*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.


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