Sunday, October 4, 2015

#121     Orange, Beets & Carrot



Let's get some great color with fantastic flavor!





Juice #121
October 4, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 146.43 approximately
Calories per Cup = 73.21, approximately

Orange, Beets & Carrot

Ingredients
• 1 Orange
, peeled, white skin removed, cut in pieces (9.21 oz) (122.67 Cal)
• 1 Beet, very small, washed, peeled, cut in pieces (1.41 oz) (17.2 Cal)
• 1 slice of Carrot, peeled, cut in smaller pieces (0.56 oz) (6.56 Cal)
• 4 cubes of Ice*
• 1 cup of Water

How to Prepare It
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and blend everything very well for at least 1 minute. For a better result, put the ice cubes between the orange and the rest of the ingredients.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.




Laranja, Beterraba & Cenoura


Vamos experimentar uma cor incrível com um sabor fantástico!


Suco No 121
4 de outubro de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 146,43 aproximadamente
Calorias por xícara = 73,21 aproximadamente

Laranja, Beterraba & Cenoura

Ingredientes
• 1 Laranja, descascada, pele branca removida, cortada em pedaços (261g) (122,67 Cal)
• 1 Beterraba bem pequena, lavada, descascada, cortada em pedaços (40g oz) (17,2 Cal)
• 1 fatia de Cenoura, raspada, cortada em pedaços pequenos (16g) (6,56 Cal)
• 4 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata tudo por cerca de 1 minuto. Para um melhor resultado, coloque o gelo entre a camada de laranja e o restante dos ingredientes.


*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.


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