#106 Yellow Peach & Broccoli
with Coconut Water
I hope you don't mind it, but I'm going to simply repeat what I said yesterday: absolutely delicious! (BUT with less calories, which is still better.)
Juice #106
September 13, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 87.2 approximately
Calories per Cup = 43.6, approximately
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 87.2 approximately
Calories per Cup = 43.6, approximately
Yellow Peach & Broccoli
with Coconut Water
Ingredients
• 1 Yellow Peach (5.11 oz), with peel, pit removed, cut in pieces (56.5 Cal)
• 0.85 oz of Broccoli, flowers only, washed (8.16 Cal)
• ½ cup of Coconut Water (22.5 Cal)
• 6 cubes of Ice*
• 1 cup of Water
How to Prepare It
1. Put the peach inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and top it with 3 cubes of ice.
2. Add the rest of the ingredients and blend everything very well for at least 1 minute.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.
Pêssego Amarelo & Brócolis
com Água de Coco
Espero que você não se incomode com isto, mas vou apenas repetir o que disse ontem: absolutamente delicioso! (MAS com menos calorias, o que é ainda melhor.)
Suco No 106
13 de setembro de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 87,2 aproximadamente
Calorias por xícara = 43,6 aproximadamente
Pêssego Amarelo & Brócolis
com Água de Coco
Ingredientes
• 1 Pêssego Amarelo (145g), lavado, com pele, caroço removido, cortado em pedaços (56,5 Cal)
• 24g de Brócolis, flores apenas, lavadas (8,16 Cal)
• ½ xícara de Água de Coco (22,5 Cal)
• 6 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água
Como preparar
1. Coloque o pêssego dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e 3 cubos de gelo por cima.
2. Adicione o restante dos ingredientes e bata tudo por cerca de 1 minuto.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.
No comments:
Post a Comment
Thank you for taking the time to comment. Please know that any feedback is appreciated.
Obrigada por disporem de tempo para comentar. Suas sugestões são altamente apreciadas.