#103 Tomato Festival
Juice #103
September 10, 2015
This recipe makes 4½ cups (36 fl.oz.)
Total Calories = 214.19 approximately
Calories per Cup = 47.6, approximately
This recipe makes 4½ cups (36 fl.oz.)
Total Calories = 214.19 approximately
Calories per Cup = 47.6, approximately
Tomato Festival
Ingredients
• 5.57 oz of Tomato, washed, cut in pieces (28.44 Cal)
• 1 can (14.5 oz) of Diced Tomatoes, 100% natural, no salt added (102.75 Cal)
• 1 can of V8 Vegetable Juice (11.4 fl oz) (70 Cal)
• 1 tbsp of Red Wine Vinegar (3 Cal)
• ¼ tsp of Olive Oil, Extra Virgin (10 Cal)
• 1 pinch of Sodium-free Salt
• 7 cubes of Ice*
How to Prepare It
1. Put the diced tomato and 2 ice cubes inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and blend them for around 30 seconds.
2. Pour the juice in a jar.
3. Put the rest of the ingredients inside the blender's cup and blend everything for around 30 seconds.
4. Pour this mixture inside the jar with the juice and stir it well.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.
Festival do Tomate
Suco No 103
10 de setembro de 2015
Esta receita faz 4½ xícaras (1.065ml)
Calorias totais = 214,19 aproximadamente
Calorias por xícara = 47,6 aproximadamente
Festival do Tomate
Ingredientes
• 158g de Tomate, lavado, cortado em pedaços (28,44 Cal)
• 1 lata (411g) de Tomate em Pedaços, 100% natural, sem sal (102,75 Cal)
• 1 lata de Suco de Vegetais V8 (340ml) (70 Cal)
• 1 colher de sopa de Vinagre de Vinho Tinto (3 Cal)
• ¼ de colher de chá de Azeite de Oliva Extra Virgem (10 Cal)
• 1 pitada de Sal sem Sódio
• 7 cubos de Gelo*
Como preparar
1. Coloque o tomate em lata e 2 cubos de gelo dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata por cerca de 30 segundos.
2. Derrame o suco numa jarra.
3. Coloque o restante dos ingredientes dentro do copo do liquidificador e bata por cerca de 30 segundos.
4. Derrame essa mistura dentro da jarra com o suco e mexa bem.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.
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