#92 Tangerine & Eggplant
with Coconut Water
I had no idea that an eggplant juice could be tasty. Well, this one is here to prove that it can.
Juice #92
August 30, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 111.2 approximately
Calories per Cup = 55.6, approximately
Tangerine & Eggplant
with Coconut Water
Ingredients
• 3 small Tangerines, washed, peeled, white (internal) part removed, separated in smaller pieces (4.30 oz) (64.6 Cal)
• 3.53 oz of Eggplant, washed, peeled, cut in pieces (24 Cal)
• ½ cup of Coconut Water (22.5 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• ½ cup of Water
How to Prepare It
1. Put the tangerines inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender), and top it with the 3 cubes of ice.
2. Add the other ingredients and blend everything very well for at least 1 minute.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.
Suco No 92
30 de agosto de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 111,2 aproximadamente
Calorias por xícara = 55,6 aproximadamente
Bergamota & Berinjela
com Água de Coco
Ingredientes
• 3 Bergamotas pequenas, lavadas, descascadas, parte branca interna removida, separada em partes menores (122g) (64,6 Cal)
• 100g de Berinjela, lavada, descascada, cortada em pedaços (24 Cal)
• ½ xícara de Água de Coco (22,5 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• ½ xícara de Água
Como preparar
1. Coloque as bergamotas dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) com os 3 cubos de gelo por cima.
2. Acrescente o restante dos ingredientes e bata tudo por pelo menos 1 minuto.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 111.2 approximately
Calories per Cup = 55.6, approximately
Tangerine & Eggplant
with Coconut Water
Ingredients
• 3 small Tangerines, washed, peeled, white (internal) part removed, separated in smaller pieces (4.30 oz) (64.6 Cal)
• 3.53 oz of Eggplant, washed, peeled, cut in pieces (24 Cal)
• ½ cup of Coconut Water (22.5 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• ½ cup of Water
How to Prepare It
1. Put the tangerines inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender), and top it with the 3 cubes of ice.
2. Add the other ingredients and blend everything very well for at least 1 minute.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.
Bergamota e Berinjela
com Água de Coco
Nunca pensei que um suco de berinjela pudesse ser bom. Pois este aqui veio para provar que pode.
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 111,2 aproximadamente
Calorias por xícara = 55,6 aproximadamente
Bergamota & Berinjela
com Água de Coco
Ingredientes
• 3 Bergamotas pequenas, lavadas, descascadas, parte branca interna removida, separada em partes menores (122g) (64,6 Cal)
• 100g de Berinjela, lavada, descascada, cortada em pedaços (24 Cal)
• ½ xícara de Água de Coco (22,5 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• ½ xícara de Água
Como preparar
1. Coloque as bergamotas dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) com os 3 cubos de gelo por cima.
2. Acrescente o restante dos ingredientes e bata tudo por pelo menos 1 minuto.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.
No comments:
Post a Comment
Thank you for taking the time to comment. Please know that any feedback is appreciated.
Obrigada por disporem de tempo para comentar. Suas sugestões são altamente apreciadas.