#75 Cucumber, Beets & Celery
Very tasty, but I would like to try it again with less or no celery. That's just because I'm not very crazy about the flavor of celery, however. For those who really enjoy it, it's perfect. And again, it's healthy and very low in calories. Not to mention the striking color!
Juice #75
August 13, 2015
This recipe makes 2½ cups (20 fl.oz.)
Total Calories = 48.79, approximately
Calories per Cup = 19.5, approximately
Cucumber, Beets & Celery
Ingredients
• 1 Cucumber, washed, peeled, cut in pieces (8.22 oz) (27.96 Cal)
• 1 thick slice of Beets, raw, washed, peeled, cut in pieces (1.09 oz) (13.33 Cal)
• 1 small piece of Celery, washed, cut in smaller pieces (0.35 oz) (1.5 Cal)
• 2 tbsp Red Wine Vinegar (6 Cal)
• 1 cube of Ice*
• 1 cup of Water
How to Prepare It
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything well for at least 1 minute.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: This juice has some pulp. If you would prefer it without pulp, you should strain it.
Pepino, Beterraba & Aipo
Muito saboroso, mas gostaria de tentar de novo com menos (ou nenhum) aipo. Isso porque não sou muito fanática pelo sabor do aipo, Para os que realmente gostam, porém, é perfeito. E, novamente, é um suco saudável e com valor calórico bem baixo. E o que dizer daquela fantástica cor?
Suco No 75
13 de agosto de 2015
Esta receita faz 2½ xícaras (591ml)
Calorias totais = 48,79 aproximadamente
Calorias por xícara = 19,5 aproximadamente
Couve & Manga
Ingredientes
• 1 Pepino, lavado, descascado cortado em pedaços (233g) (27,96 Cal)
• 1 fatia grossa de Beterraba crua, lavada, descascada, cortada em pedaços (31g) (13,33 Cal)
• 1 pedaço pequeno de Aipo, lavado, cortado em pedacinhos menores (10g) (1,5 Cal)
• 2 colheres de sopa de Vinagre de Vinho Tinto (6 Cal)
• 1 cubo de Gelo*
• 1 xícara de Água
Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou copo de medida individual de um liquidificador de tamanho regular) e bata tudo muito bem por pelo menos 1 minuto.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Este suco tem bastante polpa. Se você preferir sem polpa, deve coá-lo.
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