#85 A Real Salad in a Jar!
With Lettuce, Tomatoes and Onions
This is just a real, flavorful and healthy salad turned into a juice so light and low in calories that you can keep the jar in the refrigerator and drink from it all they long. It reminds me a lot of that delicious juice that's left in the bowl after you eat a salad with tomatoes and onions. Nothing better than enjoy something really tasty without any guilt!
Juice #85
August 23, 2015
This recipe makes 11 cups (88 fl.oz.)
Total Calories = 178.3 approximately
Calories per Cup = 16.2, approximately
A Real Salad!
With Lettuce, Tomatoes and Onions
Ingredients
• 6.70 oz of Lettuce (Hearts of Romaine), washed and cut in pieces (34.2 Cal)
• 2 Tomatoes (3.86 oz), washed and cut in pieces (70.5 Cal)
• 1.09 oz of Sweet Onion, washed, peeled, chopped (9.6 Cal)
• 1 pinch of Garlic Paste
• 1 tsp of Olive Oil, Extra Virgin (40 Cal)
• ½ cup of Red Wine Vinegar (24 Cal)
• 1 tsp of No Salt (Sodium-free Salt)
• 10 cubes of Ice*
• 6 cups of Water
How to Prepare It
Put all the ingredients inside the blender's cup and mix everything well for at least 1 minute.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.
Esta receita faz 11 xícaras (2,6 litros)
Calorias totais = 178,3 aproximadamente
Calorias por xícara = 16,2 aproximadamente
Uma verdadeira Salada na Jarra!
com Alface, Tomate e Cebola
Ingredientes
• 190g de Alface (folhas centrais de Alface Romana), lavada, cortada em pedaços (34.2 Cal)
• 2 Tomates (392g), lavados, cortados em pedaços (70.5 Cal)
• 30g de Cebola, lavada, descascada, cortada em pedaços (9.6 Cal)
• 1 pitada de Pasta de Alho
• 1 colher de chá de Azeite Extra Virgem de Oliva (40 Cal)
• ½ xícara de Vinagre de Vinho Tinto (24 Cal)
• 1 colher de sopa de Sal sem Sódio
• 10 cubos de Gelo*
• 6 xícaras de Água
Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo do liquidificador e bata tudo por pelo menos 1 minuto.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.
This recipe makes 11 cups (88 fl.oz.)
Total Calories = 178.3 approximately
Calories per Cup = 16.2, approximately
A Real Salad!
With Lettuce, Tomatoes and Onions
Ingredients
• 6.70 oz of Lettuce (Hearts of Romaine), washed and cut in pieces (34.2 Cal)
• 2 Tomatoes (3.86 oz), washed and cut in pieces (70.5 Cal)
• 1.09 oz of Sweet Onion, washed, peeled, chopped (9.6 Cal)
• 1 pinch of Garlic Paste
• 1 tsp of Olive Oil, Extra Virgin (40 Cal)
• ½ cup of Red Wine Vinegar (24 Cal)
• 1 tsp of No Salt (Sodium-free Salt)
• 10 cubes of Ice*
• 6 cups of Water
How to Prepare It
Put all the ingredients inside the blender's cup and mix everything well for at least 1 minute.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.
Uma verdadeira Salada na Jarra!
com Alface, Tomate e Cebola
Esta é uma verdadeira, saborosa e saudável salada transformada num suco tão leve e baixo em calorias que você pode preparar uma jarra grande, deixá-la na geladeira e beber o conteúdo durante o dia todo. Lembra-me muito daquele caldinho delicioso que fica no prato quando a gente termina de comer uma salada de tomate e cebola. Nada melhor do que apreciar algo realmente gostoso sem nenhum sentimento de culpa!
Suco No 85
23 de agosto de 2015Suco No 85
Esta receita faz 11 xícaras (2,6 litros)
Calorias totais = 178,3 aproximadamente
Calorias por xícara = 16,2 aproximadamente
Uma verdadeira Salada na Jarra!
com Alface, Tomate e Cebola
Ingredientes
• 190g de Alface (folhas centrais de Alface Romana), lavada, cortada em pedaços (34.2 Cal)
• 2 Tomates (392g), lavados, cortados em pedaços (70.5 Cal)
• 30g de Cebola, lavada, descascada, cortada em pedaços (9.6 Cal)
• 1 pitada de Pasta de Alho
• 1 colher de chá de Azeite Extra Virgem de Oliva (40 Cal)
• ½ xícara de Vinagre de Vinho Tinto (24 Cal)
• 1 colher de sopa de Sal sem Sódio
• 10 cubos de Gelo*
• 6 xícaras de Água
Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo do liquidificador e bata tudo por pelo menos 1 minuto.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.
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