Sunday, August 23, 2015

#85     A Real Salad in a Jar!

With Lettuce, Tomatoes and Onions


This is just a real, flavorful and healthy salad turned into a juice so light and low in calories that you can keep the jar in the refrigerator and drink from it all they long. It reminds me a lot of that delicious juice that's left in the bowl after you eat a salad with tomatoes and onions. Nothing better than enjoy something really tasty without any guilt!




Juice #85 
August 23, 2015
This recipe makes 11 cups (88 fl.oz.)
Total Calories = 178.3 approximately
Calories per Cup = 16.2, approximately

A Real Salad!
With Lettuce, Tomatoes and Onions

Ingredients
• 6.70 oz of Lettuce (Hearts of Romaine), washed and cut in pieces (34.2 Cal)
• 2 Tomatoes (3.86 oz), washed and cut in pieces (70.5 Cal)
• 1.09 oz of Sweet Onion, washed, peeled, chopped (9.6 Cal)
• 1 pinch of Garlic Paste
• 1 tsp of Olive Oil, Extra Virgin (40 Cal)
• ½ cup of Red Wine Vinegar (24 Cal)
• 1 tsp of No Salt (Sodium-free Salt)
• 10 cubes of Ice*
• 6 cups of Water

How to Prepare It 
Put all the ingredients inside the blender's cup and mix everything well for at least 1 minute.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.  
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.


Uma verdadeira Salada na Jarra!

com Alface, Tomate e Cebola


Esta é uma verdadeira, saborosa e saudável salada transformada num suco tão leve e baixo em calorias que você pode preparar uma jarra grande, deixá-la na geladeira e beber o conteúdo durante o dia todo. Lembra-me muito daquele caldinho delicioso que fica no prato quando a gente termina de comer uma salada de tomate e cebola. Nada melhor do que apreciar algo realmente gostoso sem nenhum sentimento de culpa!

Suco No 85 
23 de agosto de 2015
Esta receita faz 11 xícaras (2,6 litros)
Calorias totais = 178,3 aproximadamente
Calorias por xícara = 16,2 aproximadamente

Uma verdadeira Salada na Jarra!
com Alface, Tomate e Cebola

Ingredientes 
• 190g de Alface (folhas centrais de Alface Romana), lavada, cortada em pedaços (34.2 Cal)
• 2 Tomates (392g), lavados, cortados em pedaços (70.5 Cal)
• 30g de Cebola, lavada, descascada, cortada em pedaços (9.6 Cal)
• 1 pitada de Pasta de Alho
• 1 colher de chá de Azeite Extra Virgem de Oliva (40 Cal)
• ½ xícara de Vinagre de Vinho Tinto (24 Cal)
• 1 colher de sopa de Sal sem Sódio
• 10 cubos de Gelo*
• 6 xícaras de Água

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo do liquidificador e bata tudo por pelo menos 1 minuto.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.  
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.




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