Saturday, August 15, 2015

#77    Kale & Spinach

with Green Olives, Chives, Parsley, Garlic and Vinegar


Really healthy and really delicious. Is it possible? Yes, it IS, Try it and see (or taste) for yourself.



Juice #77 
August 15, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 50.9, approximately
Calories per Cup = 25.45, approximately

Kale & Spinach 
with Green Olives, Chives, Parsley, Garlic and Vinegar 

Ingredients
• 2 leaves of Kale, washed, spines removed, cut in small pieces (0.88 oz) (8 Cal)
• 0.88 oz of Spinach (leaves only), washed, cut in small pieces (5.75 Cal)
• 5 Green Olives (25 Cal)
• 0.18 oz of Chives (fresh), washed, chopped (1.65 Cal)
• 0.04 oz of Parsley (fresh, leaves only), washed (0.26 Cal)
• 1 pinch of Garlic Paste
• 2 tbsp Red Wine Vinegar (6 Cal)
• 1 pinch of Salt
• 2 cubes of Ice*
• 2 cups of Water

How to Prepare It 
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything well for at least 1 minute.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients. 
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary. 


Couve & Espinafre

com Azeitonas Verdes, Cheiro Verde, Alho e Vinagre 



Verdadeiramente saudável e verdadeiramente delicioso. É possível? Sim, É. Experimente e veja (ou sinta o sabor) você mesmo!

Suco No 77 
15 de agosto de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 50,9 aproximadamente
Calorias por xícara = 25,45 aproximadamente

Couve & Espinafre
com Azeitonas Verdes, Cheiro Verde, Alho e Vinagre

Ingredientes 
• 2 folhas de Couve, lavadas, talos removidos, cortadas em pedaços pequenos (25g) (8 Cal)
• 25g de Espinafre (folhas apenas, lavadas, cortadas em pedaços pequenos) (5.75 Cal)
• 5 Azeitonas Verdes (25 Cal)
• 5g de Cebolinha Verde (fresca), lavada, cortada em pedacinhos (1.65 Cal)
• 1g de Salsa, lavada (0.26 Cal)
• 1 pitada de Pasta de Alho
• 2 colheres de sopa de Vinagre de Vinho Tinto (6 Cal)
• 1 pitada de Sal
• 2 cubos de Gelo*
• 2 xícaras de Água

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou copo de medida individual de um liquidificador de tamanho regular) e bata tudo muito bem, por pelo menos 1 minuto.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes. 
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.

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