#88 Kale & Tangerine
with Coconut Water and a hint of Ginger
Reasonably low calories in this delicious and healthy green juice. Just perfect!
Juice #88
August 26, 2015
This recipe makes 2½ cups (20 fl.oz.)
Total Calories = 111.75, approximately
Calories per Cup = 44.7, approximately
Kale & Tangerine
with Coconut Water and a hint of Ginger
Ingredients
• 0.53 oz of Kale, washed, spine removed, cut in pieces (7.35 cal)
• 3 small Tangerines, washed, peeled, white part (internal) removed, separated in smaller pieces (5.40 oz) (81.09 Cal)
• 1 small slice of Ginger, washed, peeled, chopped (0.04 oz) (0.81 Cal)
• ½ cup of Coconut Water (22.5 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 1 cup of Water
How to Prepare It
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything well for at least 1 minute.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.
26 de agosto de 2015
Esta receita faz 2½ xícaras (591ml)
Calorias totais = 111,75 aproximadamente
Calorias por xícara = 44,7 aproximadamente
Couve & Bergamota
com Água de Coco e um toque de Gengibre
Ingredientes
• 15g de Couve, lavada, talo removido, cortada em pedaços (7,35 cal)
• 3 Bergamotas pequenas, lavadas, descascadas, parte branca interna removida, separada em pedaços menores (153g) (81,09 Cal)
• 1 fatia pequena de Gengibre, lavado, descascado, partido em pedacinhos bem pequenos (1g) (0,81 Cal)
• ½ xícara de Água de Coco (22,5 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água
Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou copo de medida individual de um liquidificador de tamanho regular) e bata tudo por pelo menos 1 minuto.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.
This recipe makes 2½ cups (20 fl.oz.)
Total Calories = 111.75, approximately
Calories per Cup = 44.7, approximately
Kale & Tangerine
with Coconut Water and a hint of Ginger
Ingredients
• 0.53 oz of Kale, washed, spine removed, cut in pieces (7.35 cal)
• 3 small Tangerines, washed, peeled, white part (internal) removed, separated in smaller pieces (5.40 oz) (81.09 Cal)
• 1 small slice of Ginger, washed, peeled, chopped (0.04 oz) (0.81 Cal)
• ½ cup of Coconut Water (22.5 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 1 cup of Water
How to Prepare It
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything well for at least 1 minute.
*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.
Couve & Bergamota
com Água de Coco e um toque de Gengibre
Reasonably low calories in this delicious and healthy green juice. Just perfect!
Suco No 88
Esta receita faz 2½ xícaras (591ml)
Calorias totais = 111,75 aproximadamente
Calorias por xícara = 44,7 aproximadamente
Couve & Bergamota
com Água de Coco e um toque de Gengibre
Ingredientes
• 15g de Couve, lavada, talo removido, cortada em pedaços (7,35 cal)
• 3 Bergamotas pequenas, lavadas, descascadas, parte branca interna removida, separada em pedaços menores (153g) (81,09 Cal)
• 1 fatia pequena de Gengibre, lavado, descascado, partido em pedacinhos bem pequenos (1g) (0,81 Cal)
• ½ xícara de Água de Coco (22,5 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água
Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou copo de medida individual de um liquidificador de tamanho regular) e bata tudo por pelo menos 1 minuto.
*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.
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