Saturday, October 3, 2015

#120     Cucumber & Avocado

with Ginger


Another smooth beverage, with an elegant and refreshing touch of mint.




Juice #120
October 3, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 100.45 approximately
Calories per Cup = 50.22, approximately

Cucumber & Avocado
with Ginger

Ingredients
• 
½ Cucumber, washed, peeled, cut in pieces (4.34 oz) (14.76 Cal)
• ½ Avocado (small), washed, peeled, cut in pieces (1.73 oz) (78.4 Cal)
• 1 slice of Ginger, washed, peeled, chopped (0.32 oz) (7.29 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 1½ cups of Water

How to Prepare It
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and blend everything very well for at least 1 minute. For a better result, put the ice cubes between the layers of cucumber and avocado.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.




Pepino & Abacate

com Gengibre


Outra bebida cremosa, com um toque elegante e refrescante de gengibre.


Suco No 120
Before blending
Antes de bater
3 de outubro de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 100,45 aproximadamente
Calorias por xícara = 50,22 aproximadamente

Pepino & Abacate
com Gengibre

Ingredientes

• ½ Pepino, lavado, descascado, cortado em pedaços (123g) (14,76 Cal)
• ½ Abacate bem pequeno, lavado, descascado, cortado em pedaços (49g) (78,4 Cal)
• 1 fatia de Gengibre, lavado, descascado, picado (9g) (7,29 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1½ xícaras de Água

Como preparar

Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata tudo por cerca de 1 minuto. 
Para um melhor resultado, coloque o gelo entre as camadas de pepino e abacate.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.



Friday, October 2, 2015

#119     Tangerine, Carrots & Avocado

with Coconut Water


For a creamy beverage, nothing like adding some avocado. What's better, a small amount is enough for a smooth consistence and doesn't change the main flavor of the juice.




Juice #119
October 2, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 147.46 approximately
Calories per Cup = 73.73, approximately

Tangerine, Carrots & Avocado
with Coconut Water

Ingredients
• 2 Tangerines, washed, peeled, separated in segments (4.30 oz) (64.66 Cal)
• 1 oz of shredded Carrots (ready to eat) (12.3 Cal)

• 1 oz of Avocado, washed, peeled, cut in pieces (48 Cal)
• ½ cup of Coconut Water (22.5 Cal)
• 6 cubes of Ice*

• 1½ cups of Water

How to Prepare It
1.
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and blend everything very well for at least 1 minute. 

2. For a better result, put the ingredients in the following order:
    - tangerines
    - 2 cubes of ice
    - carrots
    - 2 cubes of ice
    - avocado
    - 2 cubes of ice
    - coconut water and water

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.




Bergamota, Cenoura & Abacate

com Água de Coco


Para uma bebida cremosa, nada melhor do que acrescentar um pouco de abacate. O que é melhor, uma pequena porção é suficiente para uma consistência macia e lisa, e não altera o sabor do ingrediente principal do suco.

Suco No 119
2 de outubro de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 147,46 aproximadamente
Calorias por xícara = 73,73 aproximadamente

Bergamota, Cenoura & Abacate
com Água de Coco

Ingredientes

• 2 Bergamotas, lavadas, descascadas, separadas em gomos (122g) (64,66 Cal)
• 6 colheres de sopa (30g) de Cenoura ralada, pronta para consumo (12,3 Cal)

• 1 pedaço pequeno de Abacate (30g), lavado, descascado, cortado em pedaços (48 Cal)
• ½ xícara de Água de Coco (22,5 Cal)
• 6 cubos de Gelo*

• 1½ xícaras de Água

Como preparar

1. Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata tudo por cerca de 1 minuto. 

2. Para um melhor resultado, coloque os ingredientes na seguinte ordem:
    - bergamota
    - 2 cubos de gelo
    - cenoura
    - 2 cubos de gelo
    - abacate
    - 2 cubos de gelo
    - água de coco e água

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.


Thursday, October 1, 2015

#118   Pineapple Melon* & Blackberries

with Pineapple Juice



So delicious and so purple. Perfect for Halloween! And if you want a less caloric beverage, all you need to do is to use water instead of pineapple juice.

*This is a very small melon and also a Byers (CO) grown product. If you don't have access to it, use Cantaloupe instead. They are different, but Cantaloupe is still the closest to it in terms of flavor.





Juice #118
October 1st, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 260 approximately
Calories per Cup = 130, approximately

Pineapple Melon & Blackberries
with Pineapple Juice

Ingredients
• 5.89 oz of Pineapple Melon, washed, peeled, cut in pieces (56.78 Cal)
• 4.37 oz of Blackberries, washed (53.32 Cal)

• 1 small can (177 ml) of Pineapple Juice (100%) (150 Cal)
• 5 cubes of Ice*


How to Prepare It
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and blend everything very well for at least 1 minute. For a better result, put the ice between the layers of melon and berries.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.





Pineapple Melon (right, cut in half) next to Colorado Melon (also Byers-grown) to give an idea of its very small size.
The other melon is the size of a regular Cantaloupe.


Melão Cantaloupe & Amora-Preta


com Suco de Abacaxi


Tão delicioso e tão roxo. Perfeito para o Halloween! E se você quiser uma bebida menos calórica, tudo que precisa fazer é substituir o suco de abacaxi por água.


Suco 
No 118
1
o de outubro de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 260 aproximadamente
Calorias por xícara = 130 aproximadamente

Melão Cantaloupe & Tomate
com Hortelã

Ingredientes

• 167g de Melão Cantaloupe, lavado, descascado, cortado em pedaços (56,78 Cal)
• 124g de Amoras-Pretas, lavadas (53,32 Cal)

• 1 lata pequena (177 ml) de Suco de Abacaxi (100%) (150 Cal)
• 5 cubos de Gelo*


Como preparar

Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata tudo por cerca de 1 minuto. Para um resultado melhor, coloque o gelo entre as camadas de melão e amoras.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.