Wednesday, May 27, 2015

Juice #3 - Salad in a Jar (Canned Tomatoes, Garlic, Mint, Olive Oil, Olives, Onion, Vinegar, Salt) A real salad ready to drink!



#3    Salad in a Jar


This juice, when prepared without adding more water to the recipe, is so substantial that can substitute for a light meal.


Juice #3
May 27, 2015
This recipe makes 3 cups (24 fl oz)        
Total Calories = 143, approximately
Calories per cup = 47.6, aproximately

Salad in a Jar

Ingredients
• 1 can (14.5 oz / 411g) of all natural, unsalted diced tomatoes (105 Cal)
• 5 small green Olives (0.49 oz) (15 Cal)
• 0.25 oz of Sweet Onion (about ¼ of a slice somewhat thick) (2.25 Cal)
• A pinch of Garlic Paste
• ½ tsp Extra Virgin Olive Oil (20 Cal)
• ½ tsp Red Wine Vinegar (1 Cal)
• A small pinch of Salt
• A pinch of your favorite seasoning (today I used dried Mint Flakes)
• 1 cup of water
• ¼ cup shredded Ice (or 2 cubes)*

How to Prepare It
1. Open the can of tomatoes and pour them into a small blender cup.
2. Add all the other ingredients.
3. Blend everything very well, for at least 1 minute.
4. If you would like your juice to be really cold, add some ice cubes.
5. If you would like your juice to be thinner, pour the mixture into a larger container and add water until you reach your preferred consistency.

*Note: The ice helps to better grind the ingredients.


Salada na Jarra


Este suco, quando feito sem acrescentar mais água à receita, é tão substancial que pode substituir uma refeição ligeira.

Suco No 3
27 de maio de 2015
Esta receita faz 3 xícaras (709ml)
Calorias totais = 143, aproximadamente
Calorias por xícara = 47,6, aproximadamente

Salada na Jarra

Ingredientes
• 1 lata (411g) de tomate partido natural, sem sal (105 Cal)
• 5 Azeitonas verdes pequenas (15g) (15 Cal)
• 8 g de Cebola amarela (cerca de ¼ de uma fatia meio grossinha) (2,25 Cal)
• Uma pitada de Pasta de Alho
• ½ Colher de chá de Azeite de Oliva Extra Virgem (20 Cal)
• ½ Colher de chá de Vinagre de Vinho Tinto (1 Cal)
• Uma pitada pequena de sal
• Uma pitada do seu tempero favorito (hoje usei flocos secos de hortelã)
• 1 xícara de água
• ¼ xícara de gelo triturado (ou dois cubos de gelo)*

Como preparar
1. Abra a lata de tomates e jogue o conteúdo dentro de um copo pequeno de liquidificador.
2. Adicione todos os outros ingredientes.
3. Misture bem, por pelo menos 1 minuto.
4. Se você quiser seu suco bem gelado, acrescente alguns cubos de gelo.
5. Se você preferir um suco mais líquido, coloque a mistura num recipiente maior e acrescente água até atingir a consistência desejada.

*Observação: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredients.

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