Sunday, August 30, 2015

#92   Tangerine & Eggplant

with Coconut Water


I had no idea that an eggplant juice could be tasty. Well, this one is here to prove that it can.




Juice #92
August 30, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 111.2 approximately
Calories per Cup = 55.6, approximately

Tangerine & Eggplant
with Coconut Water

Ingredients
• 3 small Tangerines, washed, peeled, white (internal) part removed, separated in smaller pieces (4.30 oz) (64.6 Cal)
• 3.53 oz of Eggplant, washed, peeled, cut in pieces (24 Cal)
• ½ cup of Coconut Water (22.5 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• ½ cup of Water

How to Prepare It 
1. Put the tangerines inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender), and top it with the 3 cubes of ice.
2. Add the other ingredients and blend everything very well for at least 1 minute.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients. 
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.


Bergamota e Berinjela

com Água de Coco


Nunca pensei que um suco de berinjela pudesse ser bom. Pois este aqui veio para provar que pode.

Suco No 92 
30 de agosto de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 111,2 aproximadamente
Calorias por xícara = 55,6 aproximadamente

Bergamota & Berinjela
com Água de Coco

Ingredientes
• 3 Bergamotas pequenas, lavadas, descascadas, parte branca interna removida, separada em partes menores (122g) (64,6 Cal)
• 100g de Berinjela, lavada, descascada, cortada em pedaços (24 Cal)
• ½ xícara de Água de Coco (22,5 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• ½ xícara de Água

Como preparar
1. Coloque as bergamotas dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) com os 3 cubos de gelo por cima.
2. Acrescente o restante dos ingredientes e bata tudo por pelo menos 1 minuto.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes. 
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.